Windows 11 mi yoksa Linux mu?

Microsoft tarafından yayınlanan LTSC sürümler var iken modlu Windows önermek bence saçmalık. En kötü Windows 11'e geçer ve sistemi gayet yeterli Windows 11 için.
Modlu windows daha çok performans arttırıyor diye hatırlıyorum o yüzden önerdim.

Windows 10 destek süresini uzatmak için rehber hazırladım onaylanınca bakarsınız:

Windows 11 winutil aracı ile ameliyatlandığında daha iyi. Neymişte stabilitesi bozulurmuş zaten bozuk ki. Şişman bir adam zayıflarsa sağlıklı olabilir Windows 11 obezite hastası o yüzden sıkıntı yaşıyor zayıflatın o zaman iyi.

Oyun oynuyorsan Windows 11 geç. Adobe programları kullanıyorsan Windows 11 geç. Diğer her şey için Linux.

Alışana kadar zorluyor alışınca Arch Linux kendi hazinelerini kullanıcıya açıyor. Hazine için çile çekmek gerekiyor tabi birazcık.
Eski zalim, soğuk ve karanlık Arch Linux günlerini bilmiyorum ama Arch tabanlı kullandığım Linux'lar, en kolayı bence. AUR yeter yani .

Eski zalim, soğuk ve karanlık Arch Linux günlerini bilmiyorum ama Arch tabanlı kullandığım Linux'lar, en kolayı bence. AUR yeter yani .
archinstall komutu ile kurduktan sonra bence bir zorluğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…