Modlu windows daha çok performans arttırıyor diye hatırlıyorum o yüzden önerdim.Microsoft tarafından yayınlanan LTSC sürümler var iken modlu Windows önermek bence saçmalık. En kötü Windows 11'e geçer ve sistemi gayet yeterli Windows 11 için.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Windows 10 destek süresini uzatmak için rehber hazırladım onaylanınca bakarsınız:
Bildiğiniz üzere Microsoft, Windows 10'a olan desteğini Ekim 2025 itibarıyla sonlandıracak. Sizlere destek süresini uzatmak için iki yöntem sunacağım istediğinizi seçebilirsiniz.
1. ESU Güncellemerini almak
Windows 10'un Education, Enterprise, IoTEnterprise, Professional, ProfessionalEducation, ProfessionalWorkstation, ServerRdsh ve bunların N varyantları 3 yıl daha Ekim 2028'e kadar ESU programı kapsamında desteklenecek. Bu program paralıdır ancak microsoft activation scripts'in TSForge yöntemi ile ESU lisansını aktif edip güncellemeleri yükleyebilirsiniz.
Windows 10...
1. ESU Güncellemerini almak
Windows 10'un Education, Enterprise, IoTEnterprise, Professional, ProfessionalEducation, ProfessionalWorkstation, ServerRdsh ve bunların N varyantları 3 yıl daha Ekim 2028'e kadar ESU programı kapsamında desteklenecek. Bu program paralıdır ancak microsoft activation scripts'in TSForge yöntemi ile ESU lisansını aktif edip güncellemeleri yükleyebilirsiniz.
Windows 10...
- cinarciftci
- destek windows windows 10
- Forum: Windows 10
Windows 11 winutil aracı ile ameliyatlandığında daha iyi. Neymişte stabilitesi bozulurmuş zaten bozuk ki. Şişman bir adam zayıflarsa sağlıklı olabilir Windows 11 obezite hastası o yüzden sıkıntı yaşıyor zayıflatın o zaman iyi.
Bende Arch Linux'a kalıcı geri dönüyorum. Bence direk bırakın windowsu.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
IoT Enterprise LTSC 24H2 kurabilirsin.
Alışana kadar zorluyor alışınca Arch Linux kendi hazinelerini kullanıcıya açıyor. Hazine için çile çekmek gerekiyor tabi birazcık.Bende Arch Linux'a kalıcı geri dönüyorum. Bence direk bırakın windowsu.
- Makaleler
- 3
Oyun oynuyorsan Windows 11 geç. Adobe programları kullanıyorsan Windows 11 geç. Diğer her şey için Linux.
Eski zalim, soğuk ve karanlık Arch Linux günlerini bilmiyorum ama Arch tabanlı kullandığım Linux'lar, en kolayı bence. AUR yeter yaniAlışana kadar zorluyor alışınca Arch Linux kendi hazinelerini kullanıcıya açıyor. Hazine için çile çekmek gerekiyor tabi birazcık.
archinstall komutu ile kurduktan sonra bence bir zorluğu yok.Eski zalim, soğuk ve karanlık Arch Linux günlerini bilmiyorum ama Arch tabanlı kullandığım Linux'lar, en kolayı bence. AUR yeter yani.