bar107

Uzman
Arkadaşlar bilindigi üzere Windows 10'a destek kısa bir süre sonra sona erecek. Windows 10 en sevdiğim en stabil Windows değiştirmek aslında istemiyorum ama büyük ihtimal Windows 11 veya Linux'un herhangi bir sürümünü kurmaktan başka çare kalmıyor. Windows 11 kullananlar cidden memnunlar mı? Bende hep Windows 8 veya 8.5 gibi hep kötü bir Windows sürümü algısı var. Windows 11 kullanılır mı? Linux kurmak istersem hangi sürümü önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilindigi üzere Windows 10'a destek kısa bir süre sonra sona erecek. Windows 10 en sevdiğim en stabil Windows değiştirmek aslında istemiyorum ama büyük ihtimal Windows 11 veya Linux'un herhangi bir sürümünü kurmaktan başka çare kalmıyor. Windows 11 kullananlar cidden memnunlar mı? Bende hep Windows 8 veya 8.5 gibi hep kötü bir Windows sürümü algısı var. Windows 11 kullanılır mı? Linux kurmak istersem hangi sürümü önerirsiniz?

Windows 10 kritik güncellemeleri alır bir süre bence son zamana kadar dayan.

PC'me Dual boot olarak yüklemiştim Windows 10 kadar değil tıklıyorsun biraz gecikmeli Windows 10'da öyle yok hızlı bayağı istemiyorsan LTSC sürümünü yüklebilirsin.

Selam, iki farklı işletim sisteminden bahsediyorsunuz. Windows 11 gayet stabil ve kullanışlı.
Bilgisayarla uğraşmayı ve özellikle terminal kullanmayı sevmiyorsanız Linux'u seçmeyin derim.

Merhaba, buna karar verebilmeniz için sistem özelliklerini ve kullandığınız programları göz önüne almanız gerekir. Eğer kullandığınız programların kendisi veyahut alternatifleri varsa herhangi bir Linux dağıtımını kullanabilirsiniz. Eğer Linux dünyasında yeni iseniz Linux Mint önerilebilir. Oldukça kullanıcı dostu olmakla birlikte internette hatrı sayılır miktarda kaynak vardır.

Yok ya bence kötü bir işletim sistemi Windows 11. Son çıkan güncellemerlerde iyice kullanmayalım yönünde olmuş.
Şu an Windows 10 gayet iyi bir işletim sistemi.

Selam, iki farklı işletim sisteminden bahsediyorsunuz. Windows 11 gayet stabil ve kullanışlı.
Bilgisayarla uğraşmayı ve özellikle terminal kullanmayı sevmiyorsanız Linux'u seçmeyin derim.

Dediginiz gibi stabil ve performans açısından pek fark yaratmayacaksa Windows 11 geçeyim. Çünkü terminalle dediginiz gibi ugraşmayı sevmem. Windows gibi terminalsiz arayüzlü sürümleri var dedikleri için Linux sürümü sormuştum.