Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
AAE dosyaları, fotoğraflarda yapılan düzenlemeleri izlemek için Apple Fotoğraflar uygulaması tarafından oluşturulur ve değişiklikleri istediğiniz zaman geri almanıza olanak tanır. AAE dosyaları yalnızca Apple Fotoğraflar uygulaması tarafından açılabilir ve okunabilir ve Apple'ın platformları dışında pek kullanışlı değildir.
Özetle AAE dosyaları fotoğraf değildir ve bu dosyalar için "destekleyen bir fotoğraf görüntüleyicisi" aramana gerek yok...
Özetle AAE dosyaları fotoğraf değildir ve bu dosyalar için "destekleyen bir fotoğraf görüntüleyicisi" aramana gerek yok...
Yanlış bilgi: AAE dosyası fotoğraf değildir.
Bunu destekleyen bir fotoğraf görüntüleyicisi indir.
AAE dosyaları, fotoğraflarda yapılan düzenlemeleri izlemek için Apple Fotoğraflar uygulaması tarafından oluşturulur ve değişiklikleri istediğiniz zaman geri almanıza olanak tanır. AAE dosyaları yalnızca Apple Fotoğraflar uygulaması tarafından açılabilir ve okunabilir ve Apple'ın platformları dışında pek kullanışlı değildir.
Sadece Apple Photos uygulaması ile açabilirsin.
Bilmiyordum. Ben bunu PNG gibi bir format sanmıştım.AAE dosyaları, fotoğraflarda yapılan düzenlemeleri izlemek için Apple Fotoğraflar uygulaması tarafından oluşturulur ve değişiklikleri istediğiniz zaman geri almanıza olanak tanır. AAE dosyaları yalnızca Apple Fotoğraflar uygulaması tarafından açılabilir ve okunabilir ve Apple'ın platformları dışında pek kullanışlı değildir.
İşte bu yüzden araştırıp cevap veriyoruz, ezber değilBilmiyordum. Ben bunu PNG gibi bir format sanmıştım.
Aae dosyaları, fotoğraflarda yapılan düzenlemeleri izlemek için Apple fotoğraflar uygulaması tarafından oluşturulur ve değişiklikleri istediğiniz zaman geri almanıza olanak tanır. Aae dosyaları yalnızca Apple fotoğraflar uygulaması tarafından açılabilir ve okunabilir ve Apple'ın platformları dışında pek kullanışlı değildir.
Özetle aae dosyaları fotoğraf değildir ve bu dosyalar için "destekleyen bir fotoğraf görüntüleyicisi" aramana gerek yok...
Teşekkürler hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-