Windows 11 nasıl indirilir?

hickimseymis

Gelişen
Hep doğrudan Windows yüklü cihazlar satın aldım ancak bu kez FreeDOS bir cihaz almayı düşünüyorum. Windows 11 için güvenilir, orijinal 'key' ya da lisans her ne deniyorsa nereden satın alabilirim? Microsoft'a 6.000 TL ödemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Key satan siteler mevcut fakat %100 güven vermez tabii ki.

Ayrıca para ödemek istemiyorsanız MAS kullanabilirsiniz.

Buradaki yöntemlerle sınırsız aktif edilebiliyor. Güvenilir, yasal.
Windowsu' da kendi sitesinden az aşağı inince ISO formatında indirebilirsiniz. İndirince Youtube' dan Rufus ile Windows diski hazırlama diye aratıp rehber bir video izleseniz halledersiniz.

bu ücretsiz ve nasıl yasal oluyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim

GitHub = Microsoft
GitHub yalnızca Microsoft'a ait bir developing platformu. Orada yayınlanan her şey Microsoft'a ait değil. Ayrıca üst mesajınızda yasal olduğunu belirtmişsiniz ama o kısım şüpheli. Sonuçta şirket normalde bunu ücretli bir şekilde pazarlıyor ama bu araç ücretsiz etkinleştirme sağlıyor.

Tabii bu herkesin umurunda olmayacaktır, tıpkı benim gibi. Açık kaynak kodlu ve zararsız bir araç, kullanabilirsiniz.

Evet yasal kısmı biraz abartı oldu haklısınız ama %100 korsan da diyemeyiz diye düşünüyorum. KMS yerine kullanılması gereken yöntemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…