yusufumm07
Başarılı
Oyunu sildim sinirlenip tekrar indireyim haberleşiriz olur mu?
Oyunu sildim sinirlenip tekrar indireyim haberleşiriz olur mu?
Kendi profiline attığın bir mesajda beni etiketlersin.Oyunu sildim sinirlenip tekrar indireyim haberleşiriz olur mu?
Nasıl yani ?
Tamam hocamKendi profiline attığın bir mesajda beni etiketlersin.
Dogrulanmamis bir uygulama uzerinden, .exe acilirsa SmartScreen uyarisi cikar. Cikmazsa eger, SmartScreen o an calismadigi icin hicbir tepki vermez. SmartScreen'i, Defender'dan kapatip, deneyin.
Defender kapalı kiDogrulanmamis bir uygulama uzerinden, .exe acilirsa SmartScreen uyarisi cikar. Cikmazsa eger, SmartScreen o an calismadigi icin hicbir tepki vermez. SmartScreen'i, Defender'dan kapatip, deneyin.
Hocam bu toplu paketi yüklemiştim x64 olanı yine de attıklarımızı kurmaya gerek var mı?Oyunu çalıştırmak için gerekli yazılımlar bozulmuş.
Benim attığım tam oluyor. Bilmiyorum bu hangilerini kurar. Bir şey olmaz kursan tekrar aynı şeyi tekrar kurmuş olur.Defender kapalı ki Eki Görüntüle 155031
Hocam bu toplu paketi yüklemiştim x64 olanı yine de attıklarımızı kurmaya gerek var mı?Eki Görüntüle 155035
https://learn.microsoft.com/tr-tr/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170 bu bağlatıdan x64 olan hocam incelersin Senin attıklarını deneyeceğim.Benim attığım tam oluyor. Bilmiyorum bu hangilerini kurar. Bir şey olmaz kursan tekrar aynı şeyi tekrar kurmuş olur.