Windows 11 neden bu kadar kötü?

Hocam ram ne kadar çok ise o kadar fazla kullanım yapılır. Bu gayet doğal Windows için.
Sıkıntı yok, şikayet etmiyorum, 32GB ram var zaten. Kullansın, abartmadığı sürece de, boşta 4-5GB ram kullanmasının bir sorun olduğunu söyleyince konu sahibi, garip geldi.

16 GB RAM varsa boşta 5 GB kullanıyor normal bir şey bu Windows 10 kullanırkende aynıydı bende.

Bosta RAM kullanımı, yasadıklarının %90'ını yasamadım.
Sistem ne?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).webp
    765 KB · Görüntüleme: 91
Benim de çok sevdiğim bir isletim sistemi olmadı ama seve seve gerekirse de SEVE SEVE kullanmak zorundayız. Çünkü Windows 10 desteğinin bitmesine az kaldı.

Benim de çok sevdiğim bir isletim sistemi olmadı ama seve seve gerekirse de SEVE SEVE kullanmak zorundayız. Çünkü Windows 10 desteğinin bitmesine az kaldı.
Sistemi babamla ortak kullanıyoruz normalde linux kuruluidi ne yazıkki iş amaçlı ms office gerekince geçmek zorunda kaldık

Sistemi babamla ortak kullanıyoruz normalde linux kuruluidi ne yazıkki iş amaçlı ms office gerekince geçmek zorunda kaldık
Tarayıcıdan kullanabiliyorsunuz. Babanız için özel tarayıcı olarak Edge seçersiniz. Oradan hesaplarını yürütür. Siz de linux kullanmaya devam edersiniz. AMD için Linux daha iyi.

Microsoft tekel olmaya devam ettikçe hiçbir zaman doğru dürüst bir geliştirme yapmayacaklar.
Tekelliği sarsılamaz. Belki MacOS setup.exe dosyası ile kurulabilir bir işletim sistemi olduğu zaman sarsılabilir. Linux zaten pek hızlı bir artacağını düşünmüyorum nundan 10 20 yıl sonra ancak Linux Vakıfı etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…