Kullandığım laptop markasını başlıkta belirttim. Acer kesin Windows 11 kullan diyor. Windows 10 yüklesem driver sorunu yaşar mıyım ve Acer Nitro Sense uygulamasında problem çıkar mı? Laptop düzgün çalışır mı? Acer kullanıcıları ve tecrübe sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. Gördüğünüz gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?sametkarakas
Yetkin
Kullandığım laptop markasını başlıkta belirttim. Acer kesin 11 kullan diyor. 10 yüklesem driver sorunu yaşar mıyım ve Acer NitroSense uygulamasında problem çıkar mı? Laptop düzgün çalışır mı? Acer kullanıcıları ve tecrübe sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. Gördüğünüz gibi.
Nitro AN515-58 kullanıcısıyım. Aldığım ilk günden bu yana Windows 11 kullanıyorum memnunum. Hiçbir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmadım.
Benim kronik sorunum var . Windows 11 ile alakalı çözumsüz.Nitro AN515-58 kullanıcısıyım. Aldığım ilk günden bu yana Windows 11 kullanıyorum memnunum. Hiçbir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmadım.
sametkarakas
Yetkin
Nedir?Benim kronik sorunum var . Windows 11 ile alakalı çözumsüz.
Sorunu burda anlatmam çok uzun sürer. Çözümü şansa bağlı uptadeye bağlı .
Yeni nesil laptoplarda birçok konuda Windows 10 sıkıntı yaşayanlar gördüm. İsterseniz deneyip görebilirsiniz. Maalesef çoğunda sıkıntı yapıyor.
Yeni nesil laptoplarda birçok konuda Windows 10 sıkıntı yaşayanlar gördüm. İsterseniz deneyip görebilirsiniz. Maalesef çoğunda sıkıntı yapıyor.
Yener abi denemeye değer mi Acer NitroSense'de problem çıkar mı? LTSC mi kurayım? Normal kurarsam 11'e geçmeyi ister. TPM'yi kapayıp mı kurayım?
11'e geçmeyi engellemeyi biliyorum fakat tam anlamadığım nokta var. Program da kullanmak istemiyorum.
Denemeye değmez diyorsun yani .@WrOwLed, bence sıkıntı çıkar. LTSC ile de yaşayanlar var.