Windows 11 performans videosunda gizli bir ayar var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 293
  • Etiketler Etiketler
    ayar var
@CRT_User Bu gecikme ve FPS muhabbetleri, OS tweak paylaşan kişilere göre mesela tamamen vakit kaybı olarak görülüyor. O zaman neden OS debloat ettin madem halinden memnunsun?
Beni tanıyorsun, Windows XP kullanıyorum. Yan sistemimde onu bile debloat ettim, ISO 500 MB'den 100 MB'ye düştü. Debloat + tweak düşük gecikme için her zaman şart.

Yok ya bunun savunulacak veya desteklenecek bir tarafı yok bence. tanımadığım birine Defender'ı kapatabiliyor musun tam şekilde söylesene demezdim.

Eki Görüntüle 270900

Yok ya bunun savunulacak veya desteklenecek bir tarafı yok bence. tanımadığım birine Defender'ı kapatabiliyor musun tam şekilde söylesene demezdim.
En son bir YouTuber'da böyle video çekti, FPS arttırma. İsim vermeyeyim, @Ayhan Dönmez hocam tanıyor. Hatta kendisi RAM ayarları da yapacağım deyince videoda heyecanlandık, acaba tuning mi yapacak, ne olacak? BIOS'a girip EXPO açtı, çıktı, başka bir şey yapmadı.

İşte bu insanlarda neden her şeyi bilmişlik sendromu var, çözemiyorum ben onu. Misal OS'den ISO'dan ayar'dan anlarız ama BIOS'dan enine boyuna @Ayhan Dönmez kadar anlamıyorum. Kalkıp da RAM ayarı yapamam; ha belki AI ile deneye deneye bir şeyler başarırız ama onun vereceği ayarlar kadar stabil iyi olur mu, muamma. İnsanlar önce ne olduğunu bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…