C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 884 Çözümler 1 Beğeniler 71 29 Ocak 2026 #1 Bütün güncelleştirmeler yapıldığı halde Windows 11 pil simgesi rengi ve görev çubuğunda pil yüzdesinin göster gelmedi
Bütün güncelleştirmeler yapıldığı halde Windows 11 pil simgesi rengi ve görev çubuğunda pil yüzdesinin göster gelmedi
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 29 Ocak 2026 #2 Yanlış bilgi: Son güncellemeyle birlikte pil rengi tüm kullanıcılara açıldı. Şu anlık sadece Insider sürümlerinde bulunmakta.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.910 Çözümler 22 Beğeniler 2.503 Yer Planarcadia 29 Ocak 2026 #3 Quezzy dedi: Şu anlık sadece Insider sürümlerinde bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Son güncellemelerle herkese geldi bu özellik, yanlış bilgi vermeyelim. cagata dedi: Bütün güncelleştirmeler yapıldığı halde Windows 11 pil simgesi rengi ve görev çubuğunda pil yüzdesinin göster gelmedi Genişletmek için tıkla... Bir laptop kullanıyorsanız pil koruması gibi özellikleri kapatın (Üretici uygulaması içinden), bunlar simgeyi değiştirebiliyor. Ayrıca özellik yavaş yavaş herkeste açılıyormuş, bilginize. Beklemeniz yeterli.
Quezzy dedi: Şu anlık sadece Insider sürümlerinde bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Son güncellemelerle herkese geldi bu özellik, yanlış bilgi vermeyelim. cagata dedi: Bütün güncelleştirmeler yapıldığı halde Windows 11 pil simgesi rengi ve görev çubuğunda pil yüzdesinin göster gelmedi Genişletmek için tıkla... Bir laptop kullanıyorsanız pil koruması gibi özellikleri kapatın (Üretici uygulaması içinden), bunlar simgeyi değiştirebiliyor. Ayrıca özellik yavaş yavaş herkeste açılıyormuş, bilginize. Beklemeniz yeterli.
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 29 Ocak 2026 #4 Bu biraz dengesiz çalışıyor. Format attıktan 2 gün sonra bende de gitti. Bazen bi kilit ekranında selam veriyor, bazen eskisi geliyor.
Bu biraz dengesiz çalışıyor. Format attıktan 2 gün sonra bende de gitti. Bazen bi kilit ekranında selam veriyor, bazen eskisi geliyor.
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 624 Yer New York 29 Ocak 2026 #5 Bende sorunsuz her zaman çalışıyor.
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 884 Çözümler 1 Beğeniler 71 29 Ocak 2026 #6 tereyagburak dedi: Bu biraz dengesiz çalışıyor. Format attıktan 2 gün sonra bende de gitti. Bazen bir kilit ekranında selam veriyor, bazen eskisi geliyor. Genişletmek için tıkla... Bana hiç gelmedi anlamadım gitti
tereyagburak dedi: Bu biraz dengesiz çalışıyor. Format attıktan 2 gün sonra bende de gitti. Bazen bir kilit ekranında selam veriyor, bazen eskisi geliyor. Genişletmek için tıkla... Bana hiç gelmedi anlamadım gitti
UppermostHide Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 62 Beğeniler 45 29 Ocak 2026 #7 Bende de yoktu bir anda geldi. Sanırım kademeli açılıyor neye göre bilmiyorum. Bende de pil simgesi var yeni başlat menüsü daha gelmedi mesela.
Bende de yoktu bir anda geldi. Sanırım kademeli açılıyor neye göre bilmiyorum. Bende de pil simgesi var yeni başlat menüsü daha gelmedi mesela.