@E r h a n Hocam herhangi bir program kurmaya gerek yok, internette çark siteleri falan var onlara bakabilirsiniz, isimleri yazdıktan sonra çeviriyorsunuz o kadar.
Bu vazifeyi üstlenmeye ne dersiniz? Ben yapabileceğimi sanmıyorum. İsterdim fakat hiç anlamam bu işlerden @gustavo,
Ya wheel of names ya rafflecopter ya da giveaway bot. Bunları kurmayı denedim başaramadım. Durduk yere bir de üye oldum. Yahu bir insaf sahibi yok mudur şu işin altından kalkabilecek. @Recep baltaş,@99,@gustavo,
Siz konu açın ve sonucu ben takip edeyim. Ben kazanan arkadaşın e-mailine mesaj atayım. Şanslı arkadaşımız yeni yıla mutlu girsin. benim discord adresim yok.
Siz konu açın ve sonucu ben takip edeyim. Ben kazanan arkadaşın e-mailine mesaj atayım. Şanslı arkadaşımız yeni yıla mutlu girsin. benim discord adresim yok.
Ben size nazaran biraz yaşlıyım. Sizin kuşağın dilini konuşmakta zorluk çekiyorum. Bugün bir konu açtım ve konu başlığı ile içeriği doğru konumlandıramadım. Hemen ardından ceza aldım
Siz konu açın ve sonucu ben takip edeyim. Ben kazanan arkadaşın e-mailine mesaj atayım. Şanslı arkadaşımız yeni yıla mutlu girsin. benim Discord adresim yok.
Ben size nazaran biraz yaşlıyım. Sizin kuşağın dilini konuşmakta zorluk çekiyorum. bugün bir konu açtım ve konu başlığı ile içeriği doğru konumlandıramadım. Hemen ardından ceza aldım
@gustavo, eşsiz katkıların için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizin vesilenizle iki kişinin yüzü güldü. Neye niyet neye kısmet. Siz hiç tanımadığınız insanların yüzünü güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün, çok sevindirsin.
@gustavo, eşsiz katkıların için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizin vesilenizle iki kişinin yüzü güldü. Neye niyet neye kısmet. Siz hiç tanımadığınız insanların yüzünü güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün, çok sevindirsin.