akpinar34 Başarılı Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 162 Beğeniler 90 15 Mart 2025 #1 Selam Windows 11 Pro lisansı ile Windows 11 Pro workstation sürümü etkinleşir mi?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 22 Mart 2025 #2 akpinar34 dedi: Selam Windows 11 Pro lisansı ile Windows 11 Pro workstation sürümü etkinleşir mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro ve Windows 11 Pro Workstation, birbirinden farklı lisanslama ve özelliklere sahip iki farklı işletim sistemidir. Windows 11 Pro lisansınız, Windows 11 Pro Workstation sürümünü etkinleştirmek için kullanılmaz. Her iki sürümün farklı özellikleri ve işlevleri vardır, bu nedenle ayrı lisanslamaya gereksinim duyarlar. Eğer Windows 11 Pro Workstation'ı etkinleştirmek istiyorsanız, o sürüm için geçerli bir lisansa ihtiyacınız olacak. Eğitim, kurumsal veya gelişmiş kullanım senaryolarınız varsa, Workstation lisansı almayı düşünebilirsiniz.
akpinar34 dedi: Selam Windows 11 Pro lisansı ile Windows 11 Pro workstation sürümü etkinleşir mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro ve Windows 11 Pro Workstation, birbirinden farklı lisanslama ve özelliklere sahip iki farklı işletim sistemidir. Windows 11 Pro lisansınız, Windows 11 Pro Workstation sürümünü etkinleştirmek için kullanılmaz. Her iki sürümün farklı özellikleri ve işlevleri vardır, bu nedenle ayrı lisanslamaya gereksinim duyarlar. Eğer Windows 11 Pro Workstation'ı etkinleştirmek istiyorsanız, o sürüm için geçerli bir lisansa ihtiyacınız olacak. Eğitim, kurumsal veya gelişmiş kullanım senaryolarınız varsa, Workstation lisansı almayı düşünebilirsiniz.