Ethem Efe 92

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
İyi akşamlar,

Flow Launcher uygulamasını kullanıyorum ve “Everything” eklentisini kullanıyorum. Ancak bilgisayar açıldıktan yaklaşık 10-15 saniye sonra devreye giriyor. Wallpaper Engine'de olduğu gibi, uygulamaya nasıl yüksek öncelik verebilirim?

Teşekkürler.

Görev zamanlayıcısı'ndan (⁠taskschd.msc⁠) uygulamayı en yüksek ayrıcalıklarla oturum açılışına ekle. Önceliği kalıcı yüksek tutmak için de process lasso kullanabilirsin.

Görev zamanlayıcısı'ndan (⁠taskschd.msc⁠) uygulamayı en yüksek ayrıcalıklarla oturum açılışına ekle. Önceliği kalıcı yüksek tutmak için de process lasso kullanabilirsin.
Process Lasso'yu yükleyecektim aslında ama hiçbir bilgim olmadığı ve aklıma gelen bir kullanım faydası olmadığı için yüklememiştim.

Yüklemeden yapmam mümkün mü, kalıcı yapmak için?

Process Lasso'yu yükleyecektim aslında ama hiçbir bilgim olmadığı ve aklıma gelen bir kullanım faydası olmadığı için yüklememiştim.

Yüklemeden yapmam mümkün mü, kalıcı yapmak için?

Tamam o zaman direkt dediğim gibi yap, hiç program yüklemekle uğraşma. ⁠taskschd.msc⁠ üzerinden görev zamanlayıcısı'nı açıp oturum açılışına en yüksek ayrıcalıklarla çalıştır seçeneğiyle ekle, harici yazılımsız hallolur.

Tamam o zaman direkt dediğim gibi yap, hiç program yüklemekle uğraşma. ⁠taskschd.msc⁠ üzerinden görev zamanlayıcısı'nı açıp oturum açılışına en yüksek ayrıcalıklarla çalıştır seçeneğiyle ekle, harici yazılımsız hallolur.
Bu şekilde kalıcı oluyor mu işlem? Lasso'nun ek faydası ne oluyordu o zaman?

Bu şekilde kalıcı oluyor mu işlem? Lasso'nun ek faydası ne oluyordu o zaman?

Kalıcı olur, her açılışta yüksek yetkiyle ve gecikmesiz başlar.

Process Lasso'nun farkı ise CPU önceliğini ve çekirdek kullanımını anlık yönetmesidir. Ben Lasso'yu zamanında arkada ağır render alırken sistem kilitlenmesin, işlemci çekirdeklerini ayırayım diye kullanmıştım. Sadece hızlı başlatmak için şart değil.

1787852556203.webp

Flow Launcher için ayarladım. Everything gözükmüyor ama, onun için nasıl yapabilirim tam olarak?