I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 28 Haziran 2025 #1 Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Format atmak istemiyorum.
Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Format atmak istemiyorum.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 28 Haziran 2025 #2 izzetbaku dedi: Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Format atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme yerine yazdığınızda düşürme yapmıyor mu? Windows’su etkinleştirme yerinde düşürme yapmıştım ben. Bir güncelleme yapacak (uzun sürebilir) ondan sonra bitmişti. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
izzetbaku dedi: Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Format atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme yerine yazdığınızda düşürme yapmıyor mu? Windows’su etkinleştirme yerinde düşürme yapmıştım ben. Bir güncelleme yapacak (uzun sürebilir) ondan sonra bitmişti.
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 28 Haziran 2025 #3 Asily dedi: Etkinleştirme yerine yazdığınızda düşürme yapmıyor mu? Windows’su etkinleştirme yerinde düşürme yapmıştım ben. Bir güncelleme yapacak (uzun sürebilir) ondan sonra bitmişti. Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam. Siz en son ne zaman yapmıştınız?
Asily dedi: Etkinleştirme yerine yazdığınızda düşürme yapmıyor mu? Windows’su etkinleştirme yerinde düşürme yapmıştım ben. Bir güncelleme yapacak (uzun sürebilir) ondan sonra bitmişti. Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam. Siz en son ne zaman yapmıştınız?
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 28 Haziran 2025 #4 @izzetbaku 1 ay olmadı daha. UEFI'de Home Single kayıtlıydı ama ben yanlışlıkla pro kurmuştum. Son düzenleme: 28 Haziran 2025
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 28 Haziran 2025 #5 izzetbaku dedi: Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Format atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Home anahtarıyla nasıl pro kullanıyorsunuz?
izzetbaku dedi: Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Format atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Home anahtarıyla nasıl pro kullanıyorsunuz?
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 28 Haziran 2025 #6 RoaringLion dedi: Home anahtarıyla nasıl pro kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Home sürümüne düşürmek istiyor. Ayarlardan Windows’u etkinleştire girin ve Home sürümünün anahtarını girin. Sürüm değiştirmek istiyor musunuz gibi bir şey der. Ona evet dediğiniz an düşürülmüş olur.
RoaringLion dedi: Home anahtarıyla nasıl pro kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Home sürümüne düşürmek istiyor. Ayarlardan Windows’u etkinleştire girin ve Home sürümünün anahtarını girin. Sürüm değiştirmek istiyor musunuz gibi bir şey der. Ona evet dediğiniz an düşürülmüş olur.
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 28 Haziran 2025 #7 RoaringLion dedi: Home anahtarıyla nasıl Pro kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlışlıkla ben Home almaktan Pro aldım yükseltme yaptı simdi yeniden Home almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
RoaringLion dedi: Home anahtarıyla nasıl Pro kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlışlıkla ben Home almaktan Pro aldım yükseltme yaptı simdi yeniden Home almak istiyorum.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 28 Haziran 2025 #8 izzetbaku dedi: Yok hocam yanlışlıkla ben Home alacağıma Pro aldım yükseltme yaptı simdi yeniden Home almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Home sürümünün anahtarı var mı sizde hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
izzetbaku dedi: Yok hocam yanlışlıkla ben Home alacağıma Pro aldım yükseltme yaptı simdi yeniden Home almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Home sürümünün anahtarı var mı sizde hocam?
1 1247 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 72 Beğeniler 2.266 28 Haziran 2025 #9 Sürüm yükseltme var. Yani Home sürümünden PRO sürümüne yükseltebilirsiniz. Ama sürüm düşürme diye bir şey hiç duymadım. Home sürümüne geçmek için büyük ihtimalle temiz kurulum(format) yapmanız gerekiyor. Anahtarı 50-100 ₺ sitelerden aldıysanız ve kullanmadıysanız iletişime geçin. Size PRO key yollasınlar.
Sürüm yükseltme var. Yani Home sürümünden PRO sürümüne yükseltebilirsiniz. Ama sürüm düşürme diye bir şey hiç duymadım. Home sürümüne geçmek için büyük ihtimalle temiz kurulum(format) yapmanız gerekiyor. Anahtarı 50-100 ₺ sitelerden aldıysanız ve kullanmadıysanız iletişime geçin. Size PRO key yollasınlar.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 28 Haziran 2025 #10 1247 dedi: Sürüm yükseltme var. Yani Home sürümünden PRO sürümüne yükseltebilirsiniz. Ama sürüm düşürme diye bir şey hiç duymadım. Home sürümüne geçmek için büyük ihtimalle temiz kurulum(format) yapmanız gerekiyor. Anahtarı 50-100 ₺ sitelerden aldıysanız ve kullanmadıysanız iletişime geçin. Size PRO key yollasınlar. Genişletmek için tıkla... Ben düşürmüştüm hocam daha önceden.
1247 dedi: Sürüm yükseltme var. Yani Home sürümünden PRO sürümüne yükseltebilirsiniz. Ama sürüm düşürme diye bir şey hiç duymadım. Home sürümüne geçmek için büyük ihtimalle temiz kurulum(format) yapmanız gerekiyor. Anahtarı 50-100 ₺ sitelerden aldıysanız ve kullanmadıysanız iletişime geçin. Size PRO key yollasınlar. Genişletmek için tıkla... Ben düşürmüştüm hocam daha önceden.