Makaleler
1
Hocalarım birkaç gündür bilgisayarımı açarken sağ alt köşede "Windows'u etkinleştir" diye bir yazı çıkıyor. Bilgisayar normal düzgün çalışıyor ama o yazı rahatsız ediyor. Buna anahtar almam lazımmış, bir sürü web sitesi var güvenilir olanı hangisi? Fiyatlar değişkenlik gösteriyor, onu pek anlamadım ama ucuz olursa iyi olur.

Windows 11 Pro.

Sağlam lisans dan almanızı öneririm itemsatis gibi yerler genelde MAK key satıyor onlarda uzun ömürlü olmuyor 5. 6. Formata patlıyor o yüzden OEM key alın.

O tür mağazalara paranı verme. Hepsi el altı OEM, MOK vb key satıyor. Bazıları cihazınıza uzaktan giriş yapmayı bile istiyor "aktifleştirme" ayağında, kim bilir neler yapıyorlar.

Direkt buradan HWID ile aktifleştir. Açık kaynak kodlu, kalıcı metod. İstediğin versiyonu seçebilirsin, Windows 11 Pro dahil.

Boşuna elin sahtecilerini zengin etme. Ya paraya kıyıp hakiki Pro lisans al, ya da HWID metodunu kullan. HWID gerçek dijital lisans.

Unutmayın, Microsoft günün sonunda nasıl Windows kullandığınızı umursamıyor. Yeter ki Windows kullanın, onların umrunda değil. Çünkü gerçek paralarını sizi takip ederek, reklam yaparak ve bilgilerinizi satarak yapıyorlar.

O tür mağazalara paranı verme. Hepsi el altı OEM, MOK vb key satıyor. Bazıları cihazınıza uzaktan giriş yapmayı bile istiyor "aktifleştirme" ayağında, kim bilir neler yapıyorlar.

Direkt buradan HWID ile aktifleştir. Açık kaynak kodlu, kalıcı metod. İstediğin versiyonu seçebilirsin, Windows 11 Pro dahil.

Boşuna elin sahtecilerini zengin etme. Ya paraya kıyıp hakiki Pro lisans al, ya da HWID metodunu kullan. HWID gerçek dijital lisans.

Unutmayın, Microsoft günün sonunda nasıl Windows kullandığınızı umursamıyor. Yeter ki Windows kullanın, onların umrunda değil. Çünkü gerçek paralarını sizi takip ederek, reklam yaparak ve bilgilerinizi satarak yapıyorlar.
Hocam pek anlamıyorum ama Hwid metodu nedir yani satın mı alıyorum ya da o komutları bilgisayara mı giriyorum?

Duvar kağıdı bile değiştirmeme izin vermiyor Windows etkinleştir çıkıyor.

Hiçbir şey ödemiyorsunuz hocam.

Dediğim linkte yazanları takip edin.

Powershell açın ve bu komutu çalıştırın.

Kod:
irm https://get.activated.win | iex

Menu çıkınca istediğiniz işletim sistemini seçin. Sonra reboot edin.