Superuser do 24

Çalışkan
Makaleler
4
N11'de olan bir satıcı satıyor, retail başlığıyla satılıyor. Retail key arayanlar bir bakabilir; yine de satıcıya sormayı unutmayın. Bu fiyata OEM key satıyorlar.

Şu şekilde soruyu sordum, cevap gelirse oradan bakabilirsiniz.

1786307803534.webp

Malum yöntemin zararını bir türlü öğrenemedim. Hep hesapta var diye home kullanıyordum. En son pro kullanayım da rahat rahat group policy falan kullanırım dedim. BitLocker falan kapatınca bir zararı yok.
Şurada e-posta yazmaması dışında farkını göremedim.

1786308244283.webp

N11'de olan bir satıcı satıyor, retail başlığıyla satılıyor. Retail key arayanlar bir bakabilir; yine de satıcıya sormayı unutmayın. Bu fiyata OEM key satıyorlar.

Şu şekilde soruyu sordum, cevap gelirse oradan bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 272327
2 sene önce Windows 11+En güncel word ömürlük sınırsız kullanımlı keyini 40 liraya almıştım. Dolandırıcı değillerse cennette 10-20 köşk verilecek cinsten adamlardır.

Ben bir tane satın aldım; gelen mesaj şu şekilde isteyen denesin.

Merhaba,
EPIN kodunuz: Win Pro Key: TV4JY-NJCDF-GMWD2-JF6BC-CKCKM kullanımı:Windows 10-11 Pro Kurulum.txt BB993
Ürün: Windows 11 Pro Retail Lisans Key

İyi oyunlar dileriz. Teşekkürler!

1786308760184.webp

Malum yöntemin zararını bir türlü öğrenemedim. Hep hesapta var diye home kullanıyordum. En son pro kullanayım da rahat rahat group policy falan kullanırım dedim. BitLocker falan kapatınca bir zararı yok.
Şurada e-posta yazmaması dışında farkını göremedim.

Keyler hakkında çok az bilgim var hocam, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yakın da bir cihaz gelecek elime, ona Windows 11 kuracağım ama işte biraz araştırma yaparken bunu buldum. Aşağıda key paylaştım, isterseniz deneyin, bilemedim.