Windows 11 sizce değer mi?

Lenovo IdeaPad 320 dizüstü bilgisayar HDD'den SSD geçiş yapmıştım 2 yıl önce. Daha yeni gibiydi o zaman dahili Intel harici AMD Radeon 530 bunlardan ikisinde sorun çıkarmıştı.

NVIDIA olsaydı belki bir çözüm önerisi sunabilirdim. Fakat AMD tarafında işler nasıl yürüyor pek bilmiyorum.

Benim gözümde Windows 11 günümüzün Vista'sı, 8'i. Windows 11, gereksizlikte bunlarla yaraşır. Hele Vista çıktığında ihtiyar kurt XP'yi sarsamamıştı bile. Gerçi bunların arkasından Windows 7 ve Windows 8.1 gibi iki tane efsane çıktı. Umarım Windows 11'den sonra da XP gibi bir efsane çıkar da başımız göğe erer.

XP benzetmesi bana göre ilk sürümlerde geçerliydi. Fakat Windows 11 şu an eskisine daha nazaran büyük oranda hatalardan arındığını düşünüyorum.

XP benzetmesi bana göre ilk sürümlerde geçerliydi. Fakat Windows 11 şu an eskisine daha nazaran büyük oranda hatalardan arındığını düşünüyorum.
Evet öyle. Ama bana göre hala daha Windows XP en efsane 3 işletim sisteminden biridir. Diğerleri ancak getir bu üçünün getir götürünü yapar.

Windows 11'in gereksiz olduğu düşüncesine katılmıyorum ama Windows XP'nin günümüz koşullarına uygun bir şekilde yeniden yapılmasını ben de isterim ve muhtemelen hiçbir şeyi görmez, direkt ona geçerim

Keşke oyunların Remastered'ı yapıldığı gibi Windows XP'nin de remastered'ı yapılsa.

En büyük dileğim. Ama muhtemelen imkansız. Microsoft'un başına geçersem başka tabi Öyle bir durumda beni W11 kullanmaya hiçbir güç ikna edemez.

Ben Windows 11'e geçtim vallahi gayet memnunum arada pek fark yok Windows 10 görünüş olarak.
Not: Eğer %100 disk sorunu yaşıyorsanız HDD olarak ReviOS'u kurmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…