Neden peki?

Ve lstcs sürümünü nereden indirirm güvenli olarak. Gereksiz sevisler kaldırılmıs oluyordu sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim.
1. Neden: Taban olarak aynı. Windows 10 ve Windows 11 arasında, Windows 7 ve Windows 10 gibi bir farklılık yok.
2. Neden: 1. nedeni göz önünde bulundursak Windows 10, çok az kaynak tüketimine sahiptir. Ram, Disk, CPU'yu boşta daha az kullanır ve daha az bloatware vardır.
3. Neden: Not deferini geri verin lan :D.

1. neden: Taban olarak aynı. Windows 10 ve Windows 11 arasında, Windows 7 ve Windows 10 gibi bir farklılık yok.
2. neden: 1. nedeni göz önünde bulundursak Windows 10, çok az kaynak tüketimine sahiptir. RAM, disk, CPU'yu boşta daha az kullanır ve daha az bloatware vardır.
3. neden: Not deferini geri verin lan :D.

Beni çok etkilemiyor RAM 128 GB. Diskler de toplamda 5 TB NVMe var. İşlemcide 5950X zaten. Ama gene de bir miktar hissediliyor tabii. 10 güzeldi de artık bitmek üzere. Belki IoT LTSC olan sürümlere bakılabilir.

1. neden: Taban olarak aynı. Windows 10 ve Windows 11 arasında, Windows 7 ve Windows 10 gibi bir farklılık yok.
2. neden: 1. nedeni göz önünde bulundursak Windows 10, çok az kaynak tüketimine sahiptir. RAM, disk, CPU'yu boşta daha az kullanır ve daha az bloatware vardır.
3. neden: Not deferini geri verin lan :D.

Beni çok etkilemiyor RAM 128 GB. Diskler de toplamda 5 TB NVMe var. İşlemcide 5950X zaten. Ama gene de bir miktar hissediliyor tabii. 10 güzeldi de artık bitmek üzere. Belki IoT LTSC olan sürümlere bakılabilir.

Bende 5700X ve 32 GB RAM olacak. Acaba sıkıntı olur mu LTSC modelinde. Emin olamadım şimdi böyle deyince.