Sıkıntı değil animasyonu öyle 11'e özgü bir şey hafif gecikmeli.

Bu LTSC sürümünü normal Windows kurar gibi kuruyoruz değil mi ek yapılması gereken bir şey var mı? Sitede bir yazıya yönlendiriyor ama bir sürü şey anlatıyor kafa karıştırıcı. Ve Windows hesabı vs açıkmı bu sürümde.

İlk son kullanıcıya çıktığından beri kullanıyorum ve henüz hiç sorun yaşamadım.

Çok özel bir sebep olmadıkça neredeyse her zaman en güncel en iyidir. Çok özel bir sebep de örneğin hiçbir alternatif olmaksızın çeyrek asırlık bir muhasebe vb. yazılımı kullanmak zorundasınızdır ve o çok spesifik yazılım Windows 11 ile çalışmıyordur gibi şeyler.

Doğru söylüyorsunuz hocam örneğin RX 580 Windows 11'in son güncellemesi ile beraber (sürüm 24H2) uykudan uyamıyordu bu nedenle ben de Windows 10'a geçtim.
Kartımda UEFI desteği yok sanırım her ne kadar GPU Z aksini söylese de.

Şu an böyle bir hata alıyorum çözümü nedir? O sitedeki LTSC TR versiyonu indirdim. 17545240111982494492995335279049.webp

Kurulum ekranı farklı diye ileri yerine load driver basmisim şimdi fark ettim. Geri dönüp diski seçip ileri yaptım fakat Windows 11 yüklemesi başarısız oldu diyor.

@cansxxr, bu neden oluyor bilmiyorum fakat Rufus ile yazdırdıysanız belki GPT seçmediğinizden olabilir. ISO'da sıkıntı olabilir normal Microsoft'un sitesindeki ISO'yu indirebilirsin ama LTSC olanını indirirsen bilgisayarın her 1 saatte 1 kapanacak kendiliğinden o da oyun falan oynuyorsan sıkıntı yani.

@cansxxr, bu neden oluyor bilmiyorum fakat Rufus ile yazdırdıysanız belki GPT seçmediğinizden olabilir. ISO'da sıkıntı olabilir normal Microsoft'un sitesindeki ISO'yu indirebilirsin ama LTSC olanını indirirsen bilgisayarın her 1 saatte 1 kapanacak kendiliğinden o da oyun falan oynuyorsan sıkıntı yani.

Hocam konu açtım onaylansın bakarsanız sevinirim. Saçma sapan bir durum yaşıyorum. Ne yapmam lazım. GPT'yi ISO'yu seçince direk seçmişti.

Neyse sorunu çözdüm fakat orada yazan kodla etkinlestiremiyorum bilgisayari.

Son düzenleme:
@cansxxr, duruma göre değişiyor forumlarda gördüğüm kadarıyla yeni donanımlarla daha uyumlu çalışıyor.

Öyle hocam cidden. Windows 11 ile gelen bir cihazım var ve cidden şu anki donanımlarla gayet iyi çalışıyor. Üstüne 8 GB RAM var. Yani 2. bir Vista vakası gibi bir şey :D Vista da iyi bir donanımda gayet sağlıklı çalışıyordu.