V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 2 Ekim 2024 #1 BitLocker anahtarı istiyor, Microsoft hesabına yedeklenmemiş. Sorun nasıl çözülebilir? 5 tane depolama var.
BitLocker anahtarı istiyor, Microsoft hesabına yedeklenmemiş. Sorun nasıl çözülebilir? 5 tane depolama var.
Çözüm Physic 2 Ekim 2024 vurkan dedi: Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden.
vurkan dedi: Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 2 Ekim 2024 #2 Hocam yanlışlıkla bitlocker etkinleştirmişiniz galiba. Artı 0 Eksi
KS KS V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 2 Ekim 2024 #3 10732 dedi: Hocam yanlışlıkla BitLocker etkinleştirmişiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Başka SSD'ye Windows yükledim tekrar döndüğümde sürücüleri kilitlemiş, sıfırlamadan çözüm yolu arıyorum. Artı 0 Eksi
10732 dedi: Hocam yanlışlıkla BitLocker etkinleştirmişiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Başka SSD'ye Windows yükledim tekrar döndüğümde sürücüleri kilitlemiş, sıfırlamadan çözüm yolu arıyorum.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 2 Ekim 2024 #4 vurkan dedi: Başka SSD'ye Windows yükledim tekrar döndüğümde sürücüleri kilitlemiş, sıfırlamadan çözüm yolu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Şifre girilmiyor mu? Artı 0 Eksi
vurkan dedi: Başka SSD'ye Windows yükledim tekrar döndüğümde sürücüleri kilitlemiş, sıfırlamadan çözüm yolu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Şifre girilmiyor mu?
KS KS V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 2 Ekim 2024 #5 10732 dedi: Şifre girilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Artı 0 Eksi
10732 dedi: Şifre girilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 2 Ekim 2024 #6 vurkan dedi: Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hapı yemiş biraz galiba. Şifreli şifreyi istiyor galiba. Bitlocker şifreyi de şifrelemiş. Artı 0 Eksi
vurkan dedi: Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hapı yemiş biraz galiba. Şifreli şifreyi istiyor galiba. Bitlocker şifreyi de şifrelemiş.
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 2 Ekim 2024 #7 Uefi falan aç BIOS'tan. Artı 0 Eksi
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 2 Ekim 2024 #8 vurkan dedi: Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden. Artı 0 Eksi Çözüm
vurkan dedi: Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden.
KS KS V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 2 Ekim 2024 #9 Physic dedi: O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Açmadım hocam başka SSD'ye Windows kurdum onu sildiğimde kendisi otomatik açmış C sürücüsünde sıkıntı yok diğerleri kilitli. Artı 0 Eksi
Physic dedi: O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Açmadım hocam başka SSD'ye Windows kurdum onu sildiğimde kendisi otomatik açmış C sürücüsünde sıkıntı yok diğerleri kilitli.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 2 Ekim 2024 #10 vurkan dedi: Açmadım hocam başka SSD'ye Windows kurdum onu sildiğimde kendisi otomatik açmış C sürücüsünde sıkıntı yok diğerleri kilitli. Genişletmek için tıkla... Maalesef, otomatik etkinleştiriyor. Formattan sonra kapatıyorum ben de. Artı 0 Eksi
vurkan dedi: Açmadım hocam başka SSD'ye Windows kurdum onu sildiğimde kendisi otomatik açmış C sürücüsünde sıkıntı yok diğerleri kilitli. Genişletmek için tıkla... Maalesef, otomatik etkinleştiriyor. Formattan sonra kapatıyorum ben de.