Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor.
O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden.
Hocam yanlışlıkla BitLocker etkinleştirmişiniz galiba.
Başka SSD'ye Windows yükledim tekrar döndüğümde sürücüleri kilitlemiş, sıfırlamadan çözüm yolu arıyorum.
Şifre girilmiyor mu?Başka SSD'ye Windows yükledim tekrar döndüğümde sürücüleri kilitlemiş, sıfırlamadan çözüm yolu arıyorum.
Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor.
Evet hapı yemiş biraz galiba. Şifreli şifreyi istiyor galiba. Bitlocker şifreyi de şifrelemiş.Hocam 48 haneli anahtar istiyor, Microsoft hesabında vs yok. Sıfırlamadan BitLocker kilidini kaldırmam gerekiyor.
Physic
Üstün
O şifreyi açamazsınız. Hiçbir yerde yoksa. BitLocker açmanızı önermiyoruz bu yüzden.
Açmadım hocam başka SSD'ye Windows kurdum onu sildiğimde kendisi otomatik açmış C sürücüsünde sıkıntı yok diğerleri kilitli.
Physic
Üstün
Açmadım hocam başka SSD'ye Windows kurdum onu sildiğimde kendisi otomatik açmış C sürücüsünde sıkıntı yok diğerleri kilitli.
Maalesef, otomatik etkinleştiriyor. Formattan sonra kapatıyorum ben de.