Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KozmikBela

Çalışkan
Laptopumu Windows 10'dan 11'e temiz kurulum ile yükselttim. Ancak bariz bir şekilde Windows 11'de bir gecikme sorunum var. Örnek olarak, görev yöneticisini açtığımda kendine gelmesi yaklaşık 5 saniye sürüyor. Bu durum diğer uygulamalarda da geçerli. Bilgisayarım ektedir.

MSI Thin 15 B12VE-1892XTRP312 Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorun bende de var, temiz kurulum yapmama rağmen bu gecikme sorununu yaşıyorum, örneğin yenile tuşuna basınca klasörler 1 saniye geçince kendine geliyor. Sistemin yetmemesiyle alakalı bir durum söz konusu değil. Formatlamaya üşenmesem Windows 10'a geri döneceğim.
Laptopumu Windows 10'dan 11'e temiz kurulumla yükselttim. Ancak bariz bir şekilde Windows 11'de bir gecikme sorunum var. Örnek olarak mesela Görev Yöneticisi'ni açıyorum, kendine gelmesi 5 saniye falan sürüyor. Diğer uygulamalarda da geçerli bu durum. Bilgisayarım ektedir.

MSI Thin 15 B12VE-1892XTRP312 Notebook

Windows 10'dan 11'e geçtiğimde bende de bazı şeyler vardı sağ tık menüsünün geç açılması bu durumdan sonra anladım ki yükseltme iyi bir şey değil tertemiz kurulum yaptım 11 ISO ile ve sağ tık menüsü diğer her şey stabil oldu.

Windows 10'dan 11'e geçtiğimde bende de bazı şeyler vardı sağ tık menüsünün geç açılması bu durumdan sonra anladım ki yükseltme iyi bir şey değil tertemiz kurulum yaptım 11 ISO ile ve sağ tık menüsü diğer her şey stabil oldu.
Haklısınız hocam, verileri tutarak kurulum yapmak aşırı kötü oluyor genelde.

Aynı sorun bende de var, temiz kurulum yapmama rağmen bu gecikme sorununu yaşıyorum, örneğin yenile tuşuna basınca klasörler 1 saniye geçince kendine geliyor. Sistemin yetmemesiyle alakalı bir durum söz konusu değil. Formatlamaya üşenmesem Windows 10'a geri döneceğim.

Çözüm
işlemcin nedir?