Heaven

Başarılı
Sistemim gayet iyi, lakin her Windows 11 temiz kurulumunu yaptıktan sonra ilk önce Windows Update’ten sistemi tamamen güncelliyorum, ardından GPU ve chipset driverlarını kuruyorum. Sonra uygulamaları vs. kuruyorum gayet hızlı çalışıyor windows fakat 3–4 gün sonra aşırı yavaşlıyor; sanki bilgisayarı kullandıkça hantallaşıyormuş gibi. Sebebini de bir türlü çözemedim. Sırf bu yüzden kaç kez temiz kurulum yaptım fakat sonuç hâlâ aynı. Yayıncılar da Windows 11 kullanıyor fakat onların sistemi yağ gibi akıyor, bende ise tam tersi. Benim yanlış yaptığım yer ne, anlamış değilim. Artık bilgisiyar donamımımda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bu arada oyundaki FPS’ler normal fakat Windows yavaş.

Sistemim:

PowerColor Red Devil RX 7800 XT
Ryzen 5 5600
Gigabyte B550M DS3H
XPG Gammix D30 4×8 3200 MHz RAM
SSD Kingston Fury Renegade 1 TB

Son düzenleme:
Windows'u nasıl flashlıyorsunuz? Rufus kullanarak mı? Kullandığınız flaş disk sağlam mı? İndirdiğiniz .iso dosyasını resmi siteden mi indiriyorsunuz?

Windows'u nasıl flashlıyorsunuz? Rufus kullanarak mı? Kullandığınız flash disk sağlam mı? İndirdiğiniz. ISO dosyasını resmi siteden mi indiriyorsunuz?

A101'e gelen 32 GB'lık SanDisk USB'yi kullanıyorum Windows'u da Microsoft'un sitesinden indirdiğim Media Creation Tool ile ISO'yu USB'ye kurduruyorum.

Sistemim gayet iyi, lakin her Windows 11 temiz kurulumunu yaptıktan sonra ilk önce Windows Update'ten sistemi tamamen güncelliyorum, ardından GPU ve chipset driverlarını kuruyorum. Sonra uygulamaları vs. kuruyorum gayet hızlı çalışıyor Windows fakat 3–4 gün sonra aşırı yavaşlıyor; sanki bilgisayarı kullandıkça hantallaşıyormuş gibi. Sebebini de bir türlü çözemedim. Sırf bu yüzden kaç kez temiz kurulum yaptım fakat sonuç hâlâ aynı. Yayıncılar da Windows 11 kullanıyor fakat onların sistemi yağ gibi akıyor, bende ise tam tersi. Benim yanlış yaptığım yer ne, anlamış değilim. Artık bilgisayar donamımımda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bu arada oyundaki FPS'ler normal fakat Windows yavaş.

Sistemim:

PowerColor Red Devil RX 7800 XT.
Ryzen 5 5600.
Gigabyte B550M DS3H.
XPG Gammix D30 4×8 3200 MHz RAM.
SSD Kingston Fury Renegade 1 TB.

BIOS'u en güncele güncelle, AMD chipset sürücüsünü yeniden kur, Search indexer ve SysMain'i kapat, güç planını AMD high performance yap. Bu sorun tamamen bundan kaynaklanıyor. Olmalı bunları yap.