Ne esprisi var? Zaten 30 Nisan 2021 civarında bir ISO daha sızmıştı. Aynı gibi duruyorlar, onda da ayarlar falan Windows 10'unki idiÖylesine açtım hocam yeşil forumda açmıştım devamını getireyim dedim hazır olmuşken.
O gün compile edildi. Daha bugün internete düştü.
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Başlık biraz absürt olmuş. Konuyu açıklamak gerekirse.
Bu sızdırıldığı iddia edilen sürüm GÜNCEL DEĞİLDİR!! 21xxx değil zaten şu an 27xxx buildlerini görüyoruz Insider kanallarında.
Bu sızdırıldığı iddia edilen sürüm GÜNCEL DEĞİLDİR!! 21xxx değil zaten şu an 27xxx buildlerini görüyoruz Insider kanallarında.
RAM
Yetkin
Ne esprisi var? Zaten 30 Nisan 2021 civarında bir ISO daha sızmıştı. Aynı gibi duruyorlar, onda da ayarlar falan Windows 10'unki idi![]()
Sızdırılma değil Insider sürümü. O sürümlerde Windows 11 özellikleri disabled sistemden çıkarılmış. Microsoft, Windows 11 özelliklerini orada deneyip Windows 11'e taşıyordu.
RoaringLion
Üstün
Bu ne şimdi bir şey anlamadım? Sızdırılınca ne oluyor?
RAM
Yetkin
İncelemesi ilginç oluyor eski build diye.Bu ne şimdi bir şey anlamadım? Sızdırılınca ne oluyor?
Hocam bu Windows 11'in en eski versiyonlarından biri. Ayarlar bile eski.
Eki Görüntüle 92643
Windows 10 Pro diyor hatta masaüstünde. O kadar eski
Mizah konusu mu?
Kursam mı acaba? Windows 10'u hiç bozmadan Windows 11 deneyimi.
O ilk çıktığı gün ikizimle oturup eski laptoplara kurmaya çalışmıştık. Çok zevkliydi. Asla unutmam.
Bahsettiğin yapı, Windows 11 geliştirme yapısı. O yüzden masaüstünde Windows 10 yazıyor. Normal birisinin kullanacağı yapı değil.
Güncelleme almadığı için mi yoksa neden kullanamayız? Benim gayet hoşuma çünkü Windows 10 üzerinde Windows 11 deneyimi.
Timebomb var çünkü.Güncelleme almadığı için mi yoksa neden kullanamayız? Benim gayet hoşuma çünkü Windows 10 üzerinde Windows 11 deneyimi.