Windows 11 üçüncü kez sızdırıldı

Öylesine açtım hocam yeşil forumda açmıştım devamını getireyim dedim hazır olmuşken.

O gün compile edildi. Daha bugün internete düştü.
Ne esprisi var? Zaten 30 Nisan 2021 civarında bir ISO daha sızmıştı. Aynı gibi duruyorlar, onda da ayarlar falan Windows 10'unki idi

Ne esprisi var? Zaten 30 Nisan 2021 civarında bir ISO daha sızmıştı. Aynı gibi duruyorlar, onda da ayarlar falan Windows 10'unki idi

Sızdırılma değil Insider sürümü. O sürümlerde Windows 11 özellikleri disabled sistemden çıkarılmış. Microsoft, Windows 11 özelliklerini orada deneyip Windows 11'e taşıyordu.

Bu ne şimdi bir şey anlamadım? Sızdırılınca ne oluyor?

Bahsettiğin yapı, Windows 11 geliştirme yapısı. O yüzden masaüstünde Windows 10 yazıyor. Normal birisinin kullanacağı yapı değil.

Bahsettiğin yapı, Windows 11 geliştirme yapısı. O yüzden masaüstünde Windows 10 yazıyor. Normal birisinin kullanacağı yapı değil.

Güncelleme almadığı için mi yoksa neden kullanamayız? Benim gayet hoşuma çünkü Windows 10 üzerinde Windows 11 deneyimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…