attığım linkde hiç biyerde oem falan yazdığını göremedim kontrol eder misin sende tekrardan ?
Hocam Windows 11 Home sürümü için bildiğim kadarıyla satmıyorlar OEM key. Rastlamadım daha doğrusu, yanlış isem düzeltiniz. Ek olarak farkı OEM key anakarta gömülü olan bir lisans türü bundan dolayı o bilgisayarda format sonrasında da kullanılabiliyor.

Yani sağlamlisans sitesinde direkt Windows 11 Home OEM lisans key diye başlık yazılmış ve satılıyor 259 lira

Sağlamlisans önerilmiş, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz bu sebepten. Ben daha önce arattığımda görmemiştim şimdi fark ettim kusura bakmayın.

Sağlamlisans önerilmiş, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz bu sebepten. Ben daha önce arattığımda görmemiştim şimdi fark ettim kusura bakmayın.
yani çok üşeniyorum tekrardan format atıp pro kurmaya ve proda çok önerilmiyor forumlarda mecburen 250 lirayı vericem gibi teşşekkür ederim yardımlarınız için

yani çok üşeniyorum tekrardan format atıp pro kurmaya ve proda çok önerilmiyor forumlarda mecburen 250 lirayı vericem gibi teşşekkür ederim yardımlarınız için
Ne demek, rica ederim. Windows direkt olarak gereksiz bir çok şeyi yüklediği için eziyete dönüşüyor bazen, bu sebepten önerilmediği doğru. Home günlük kullanıcı için yeterlidir. Ben hep OEM key aldım kafamı ağrıtmadı. En azından bir sorun olurda formatlarsanız tekrar almak zorunda kalmazsınız.

Ne demek, rica ederim. Windows direkt olarak gereksiz bir çok şeyi yüklediği için eziyete dönüşüyor bazen, bu sebepten önerilmediği doğru. Home günlük kullanıcı için yeterlidir. Ben hep OEM key aldım kafamı ağrıtmadı. En azından bir sorun olurda formatlarsanız tekrar almak zorunda kalmazsınız.
şuan sağlam lisansdan alıyorum ya dolandırılmayız umarım :D

Hocam Windows 11 Home sürümü için bildiğim kadarıyla satmıyorlar OEM key. Rastlamadım daha doğrusu, yanlış isem düzeltiniz. Ek olarak farkı OEM key anakarta gömülü olan bir lisans türü bundan dolayı o bilgisayarda format sonrasında da kullanılabiliyor.

Home keyler Retail ozellikle Free olarak bulunuyor, OEM de bulunabilir arastırmak lazım.
Home surumler Pro kadar çabuk kilitlrnmiyor Microsoft tarafından bireysel oldugu için.
Frer olarak rahat bulunur.
2023 agustos ayı zannedersem tek kalemde 817 adet Home Retail dustu piyasaya.
Arastırmadım ama cogu aktiftir.
Satıcılar bile bunlardan satar.
Patta 3 arkadasa boyle Free key satıldıgını gorduk.
Free verdiğim Pro MAK keyi 130TL'ye bile satmıslar forumdan birine ya😁

Şu an sağlam lisansdan alıyorum ya dolandırılmayız umarım :D

Farlı forumlardan ulas Home Retail verim.

Home keyler Retail ozellikle Free olarak bulunuyor, OEM de bulunabilir arastırmak lazım.
Home surumler Pro kadar çabuk kilitlrnmiyor Microsoft tarafından bireysel oldugu için.
Frer olarak rahat bulunur.
2023 agustos ayı zannedersem tek kalemde 817 adet Home Retail dustu piyasaya.
Arastırmadım ama cogu aktiftir.
Satıcılar bile bunlardan satar.
Patta 3 arkadasa boyle Free key satıldıgını gorduk.
Free verdiğim Pro MAK keyi 130TL'ye bile satmıslar forumdan birine ya😁

Farlı forumlardan ulas Home Retail verim.
hocam dün sağlam lisandan aldığım keyi etkinleştirebildim bi sorun yok teşekkür ederim yinede