400 TL de verseniz etkinlemiş olacak, Massgrave de kullansanız etkinleşmiş olacak. Boşuna para harcamış olacaksiniz. Size kalmış.Bunu da bir düşüneyim.
Forumlarda en çok Sağlamlisans'ı duyuyorum, sanırım oradan alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunu da bir düşüneyim.
Forumlarda en çok sağlamlisans'ı duyuyorum, sanırım oradan alacağım.
Alabilirsiniz sorun yaşatmaz bilindik yaygın kullanılan bir sitedir sorun olursa WhatsApp ve maille hemen çözüyorlar.
Crestfallen
Uzman
Ben massgreve ile yaptım 1 yıl oluyor sorun yaşamadım. İnternette satılan ucuz lisanslar bana daha güvenilir gözükmüyor. Dağıttıkları lisanslar muhtemelen internet sitelerinde bulunabilecek paylaşılmış keyler.
Şunu duyduğumu hatırlıyorum. Bir satıcı herkese aynı lisansı atıyordu. Ne hikmetse herkes de de çalışıyordu.
Şunu duyduğumu hatırlıyorum. Bir satıcı herkese aynı lisansı atıyordu. Ne hikmetse herkes de de çalışıyordu.
Thanos
Üstün
Retail keylerdir onlar hocam, OEM keyler bir kere girildi mi birdaha kullanamazsın.Ben massgreve ile yaptım 1 yıl oluyor sorun yaşamadım. İnternette satılan ucuz lisanslar bana daha güvenilir gözükmüyor. Dağıttıkları lisanslar muhtemelen internet sitelerinde bulunabilecek paylaşılmış keyler.
İstersen keyi açık açık gör farketmez, key bir kere etkinleştiyse bir işe yaramıyor.Retail keylerdir onlar hocam, OEM keyler bir kere girildi mi birdaha kullanamazsın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-