Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hakano

Uzman
1716220234834.webp

Merhaba Windows 11 kuracağım yeni alacağım bilgisayara. NTFS yaptım Rufus ile yükledim. Böyle olacak değil mi doğru yapmışım? USB'ye attım, USB 32 GB'lik 2.0 girişli.

1716220251805.webp

1716220262996.webp

Bir de USB'yi ne zaman çıkaracağım bu saniye sayarken mi çıkaracağım yoksa yeniden başlattığında direk çıkaracağım mı ne zaman çıkarmam gerek?
İnternette saniye bitecek ve boot menüsü gelmeden direk çıkarman gerekiyor diye gördüm.

Çözüm
Recep bey daha bugün paylaştı kurulum rehberini. Buradan takip edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 48425

Merhaba Windows 11 kuracağım yeni alacağım bilgisayara. NTFS yaptım Rufus ile yükledim. Böyle olacak değil mi doğru yapmışım? USB'ye attım, USB 32 GB'lik 2.0 girişli.

Eki Görüntüle 48426

Eki Görüntüle 48427

Bir de USB'yi ne zaman çıkaracağım bu saniye sayarken mi çıkaracağım yoksa yeniden başlattığında direk çıkaracağım mı ne zaman çıkarmam gerek?
İnternette saniye bitecek ve boot menüsü gelmeden direk çıkarman gerekiyor diye gördüm.

Sorunuza cevap olarak da, masaüstünü gördüğünüzde çıkarabilirsin USB'yi.
Recep bey daha bugün paylaştı kurulum rehberini. Buradan takip edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 48425

Eki Görüntüle 48426

Eki Görüntüle 48427

Sorunuza cevap olarak da, masaüstünü gördüğünüzde çıkarabilirsin USB'yi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeniden başladığı zaman çekebilirsiniz flash diski.

Yani 10 saniye sayacak ve o saniye bitecek tam yeniden başlarken çekeceğim değil mi?

Merhaba, şimdiye kadar sıkıntı çıkmamış gibi görünüyor. USB'yi yeniden başlarken çıkarabilirsiniz. Sıkıntı olmaz.

Yani 10 saniye sayacak ve o saniye bitecek tam yeniden başlarken çekeceğim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör: