Çözüldü Windows 11 USB'siz format ile USB'li format farkı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu gün bir arkadaşım bilgisayarına format attığını söyledi. Ben de işlemin ne zaman biteceğini, ISO'yu USB belleğe yazma işleminine gelip gelmediğini sordum. O da USB'siz formatladığını söyledi. Ve bir video gönderdi.

İşte bu. Bu videoda yapılanları yapmak USB'li bildiğimiz format ile aynı şey mi? Tamamen aynı etkiyi gösteriyor mu? Eğer öyleyse bir sonraki format seferimde 2 saat içi boş USB bulmaya uğraşmayacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilinçsiz kullanıcılar için bu yöntem de kullanılabilir. Öte yandan USB ile format atmakla aynı şey değil. Burada mevcut sürüm yükleniyor. USB ile format attığınızda ise güncel sürüm. Yine de bu yöntem kullanılabilir. Rehberini yapıp ana konunuza ekledim.
Bilinçsiz kullanıcılar için bu yöntem de kullanılabilir. Öte yandan USB ile format atmakla aynı şey değil. Burada mevcut sürüm yükleniyor. USB ile format attığınızda ise güncel sürüm. Yine de bu yöntem kullanılabilir. Rehberini yapıp ana konunuza ekledim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…