Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ANOFF

Uzman
PC'de bir sorun cikti ve hiçbir sekilde ayarlara giremiyorum ve PC'yi format atmak istiyorum. Elimde boyle 16 GB flash bellek var. Bunun icine Windows 11 ISO dosyasini atip Rufus'la calistirdim. Ve PC'yi acinca F11 tusuna basarak boot menusune girdim ancak burada USB bellek gorunmuyor. TPM acik. Anakart modeli MSI Pro B760M-E.
Simdi ogrendim galiba bu iki secenekden biri benim flash bellegim ama bunu nasıl anlayacagim?

17712807391862929812584519644534.webp

USB bellegi anakarttaki porta takinca duzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'de bir sorun cikti ve hiçbir sekilde ayarlara giremiyorum ve PC'yi format atmak istiyorum. Elimde boyle 16 GB flash bellek var. Bunun icine Windows 11 ISO dosyasini atip Rufus'la calistirdim. Ve PC'yi acinca F11 tusuna basarak boot menusune girdim ancak burada USB bellek gorunmuyor. TPM acik. Anakart modeli MSI Pro B760M-E.
Simdi ogrendim galiba bu iki secenekden biri benim flash bellegim ama bunu nasıl anlayacagim?

Eki Görüntüle 227716

USB bellegi anakarttaki porta takinca duzeldi.
Rufus ile yazarken USB Bellek adını değiştirebiliyorsunuz. Default bıraktıysanız genelde ikinci seçenekteki yani seçili olmayan sizin USB belleğinizdir. Eğer bilgisayarda ek bir sürücü yoksa.