Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam temiz kurulum her zaman daha iyidir.Bilgisayarı komple silme işlemini yapmamı öneriyor musunuz acaba işe yarar mı? Dosyaları depolamaya atmam biraz zaman alacak sence değer mi uğraşmaya.
Maalesef 5 dakika sürmeden o hatayla tekrar karşı karşıya kalıyorum. AFK kalmaktan 30 dakika ceza uygulandı.
Oyuna tekrar bağlanabiliyorum hatayı aldığım zamanda fakat şöyle bir şey oluyor kulaklığa oyunun sesleri geliyor 15 saniye bile sürmeden masaüstüne yolluyor tekrardan enteresan bir şey ilk defa yaşıyorum bunu.
Oyuna tekrar bağlanabiliyorum hatayı aldığım zamanda fakat şöyle bir şey oluyor kulaklığa oyunun sesleri geliyor 15 saniye bile sürmeden masaüstüne yolluyor tekrardan enteresan bir şey ilk defa yaşıyorum bunu.
- Makaleler
- 5
Vanguard'ı bir kez daha silip kurar mısınız? Oyunun dosyalarını da doğrulayın. BIOS'tan sanallaştırmayı da açtınız mı?Maalesef 5 dakika sürmeden o hatayla tekrar karşı karşıya kalıyorum. AFK kalmaktan 30 dakika ceza uygulandı.
- Makaleler
- 5
İşlemci ile alakalı. Evet etkin.Tabii ki.
BIOS sanallaştırma işlemci ile mi alakalı oluyor görev yöneticisinde sanallaştırma etkinleştirilmiş olarak görüyorum?
Bilgisayarı komple silme işlemini yapmamı öneriyor musunuz acaba işe yarar mı? Dosyaları depolamaya atmam biraz zaman alacak sence değer mi uğraşmaya.
- Makaleler
- 5
Hocam temiz kurulum her zaman daha iyidir.Bilgisayarı komple silme işlemini yapmamı öneriyor musunuz acaba işe yarar mı? Dosyaları depolamaya atmam biraz zaman alacak sence değer mi uğraşmaya.
Bilgisayarı silme işleminden sonra sorunla karşılaşmadım. Teşekkür ediyorum vaktinizi ayırdığınız için.