A Attar Becerikli Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 205 Çözümler 1 Beğeniler 38 30 Mayıs 2025 #1 Bellek ikiye bölünebilir mi?
tifosii Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 25 Yer Monza Grand Prix 30 Mayıs 2025 #2 Attar dedi: Bellek ikiye bölünebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar ISO atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Attar dedi: Bellek ikiye bölünebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar ISO atabilirsiniz.
KS KS A Attar Becerikli Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 205 Çözümler 1 Beğeniler 38 30 Mayıs 2025 #3 tifosii dedi: Ventoy kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar ISO atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an Windows 11 kurulu. Windows 10'u kurmak için Vento'yu belleğe yazdırıp direkt ISO dosyasını belleğe mi atıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
tifosii dedi: Ventoy kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar ISO atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an Windows 11 kurulu. Windows 10'u kurmak için Vento'yu belleğe yazdırıp direkt ISO dosyasını belleğe mi atıyorum?
tifosii Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 25 Yer Monza Grand Prix 30 Mayıs 2025 #4 Attar dedi: Şu an Windows 11 kurulu. Windows 10'u kurmak için Vento'yu belleğe yazdırıp direkt ISO dosyasını belleğe mi atıyorum? Genişletmek için tıkla... Ventoyu çalıştırıp USB'nize kurun. Daha sonra sadece ISO'ları USB içine sürükleyin. İstediğiniz kadar ISO atıyorsunuz. Kurulum ekranında istediğiniz ISO'yu seçip kuruluma başlıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Attar dedi: Şu an Windows 11 kurulu. Windows 10'u kurmak için Vento'yu belleğe yazdırıp direkt ISO dosyasını belleğe mi atıyorum? Genişletmek için tıkla... Ventoyu çalıştırıp USB'nize kurun. Daha sonra sadece ISO'ları USB içine sürükleyin. İstediğiniz kadar ISO atıyorsunuz. Kurulum ekranında istediğiniz ISO'yu seçip kuruluma başlıyorsunuz.