Windows 11 vs Windows 10

Neksus

Üyecik
Merhabalar, Windows 11 ile Windows 10 arasında performans farkı var mı? Varsa ne kadar vardır? Onu merak ediyorum.

Ben şahsen bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanırım. Arada sırada bazı işlerimi hallediyorum. Oynadığım oyunlar işlemci tabanlı, bu yüzden işletim sisteminin çok büyük bir performans etkisinin olduğunu düşünüyorum. Sizce Windows 11 mi kullanmalıyım yoksa Windows 10 mu?

Ayrıca Windows 10 desteği kesilirse ne olur? Windows 11 geçmek zorunda mı kalırız?

Sistemim : RX 6700 XT (XFX SWFT) / Ryzen 5 5600 / 16 GB Ram (Sonradan bi 8 GB daha ekleyebilirim belki) / B550 GAMING X V2 / 240MM DeepCool LS520 SE AIO / 650 WATT PSU (FSP)

Ben Windows 10'cuyum, çok sevdiğim bir işletim sistemi ama mecburen ailem ile ortak kullandığım bir PC'de desteği kesilmemesi gereken uzun vadeli bir Windows kullanmam gerekiyor yani sevmeye sevmeye 11'i kullanıyorum.

Nedir bu tam olarak desteğin kesilmesi? Dünyanın sonu mu? Desteğin kesilmesi işletim sisteminin neyini etkiliyor ki tam olarak? Custom ISO kullananların zaten desteği yok millet senelerdir kullanıyor ben pek sorun olacağını düşünmüyorum zaten Windows 11 deneyimledim ve halada deneyimliyorum ve cidden aşırı yavaş ve bir sürü bug var.

@16108 işin ilginç tarafı sistemim düşük değil sistem özelliklerimi ilk yazdığım mesajda görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…