Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kişiselleştirmek istiyorum biraz, şu videodan gördüğüm kadarıyla oldukça güzel seçenekler var ancak kaynak kullanımı hakkında tereddüt ediyorum biraz. Aranızda daha önce kullanan var mı? Başka uygulamalar önerebilir misiniz eğer daha iyi dediğiniz varsa?

Kişiselleştirmek istiyorum biraz, şu videodan gördüğüm kadarıyla oldukça güzel seçenekler var ancak kaynak kullanımı hakkında tereddüt ediyorum biraz. Aranızda daha önce kullanan var mı? Başka uygulamalar önerebilir misiniz eğer daha iyi dediğiniz varsa?

Merhaba kardeşim StartIsBack kullanabilirsin Türkçe arayüz yıllardır kullanırım başlat menüsü vs kişiselleştirebilirsin.

Windhawk kullanıyorum kaynak kullanımı yok deneyecek kadar az. Bunlar da kullandığım modlar.
1778833040203.webp

Windhawk kullanıyorum bir süredir. Kaynak kullanımını bilmiyorum ama örneğin canlı duvar kağıdı yaptığım zaman laptop fan çalıştırıyor durduğu yerde, bunu kullanırken hiç öyle bir şey yaşamadım.

Windhawk kullanıyorum kaynak kullanımı yok deneyecek kadar az. Bunlar da kullandığım modlar.
Eki Görüntüle 249528
Video başlangıcındaki soldaki taskbar ve efektler çok hoşuma gitti mesela, acaba ne ile yapılıyor onlar?