Notxr

Uzman
Eski bir PC im var 2. PC olarak bu sorum sadece meraktandır çünkü biri bu modlu Windows 1 gbli sisteme kurdu benim eski PC de sağlıklı olur mu güvenlimi çok merak ettim ve bu PC de şmidi Windows 7 var ama antivirüs konusunda kafam karışıyor bazı antivirüsler de olmuyor bu moldu Windows'u önerir misiniz? PC 17 yıllık.

Sistemi:
  • Core 2 Duo e8200.
  • 4 GB 2*2 twinmos 667MHz RAM.
  • GA-G31M-S2L anakart en güncel F10 BIOS.
  • Hikivsion E100 128 GB SSD (sonradan taktım)
  • 200W kullanabiliceğin (180W de olabilir)(real 200W yazıyor) Everest PSU.
  • 8500GT 512MB (değiştirmeyi düşünüyorum) (GPU önerebilirsiniz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir PC im var 2. PC olarak bu sorum sadece meraktandır çünkü biri bu modlu Windows 1 gbli sisteme kurdu benim eski PC de sağlıklı olur mu güvenlimi çok merak ettim ve bu PC de şmidi Windows 7 var ama antivirüs konusunda kafam karışıyor bazı antivirüsler de olmuyor bu moldu Windows'u önerir misiniz? PC 17 yıllık.

Sistemi:
  • Core 2 Duo e8200.
  • 4 GB 2*2 twinmos 667MHz RAM.
  • GA-G31M-S2L anakart en güncel F10 BIOS.
  • Hikivsion E100 128 GB SSD (sonradan taktım)
  • 200W kullanabiliceğin (180W de olabilir)(real 200W yazıyor) Everest PSU.
  • 8500GT 512MB (değiştirmeyi düşünüyorum) (GPU önerebilirsiniz)
Üçüncü parti yazılım olduğu için size tavsiye etmiyorum. Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurmanızı tavsiye ediyorum.

Üçüncü parti yazılım olduğu için size tavsiye etmiyorum. Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurmanızı tavsiye ediyorum.

RAM'i 4 o LTSC sorun etmesin ben nlite ile yapsam ne olur veya 22H2 kurup AtlasOS kursam.

Duyor musunuz beni.

Bir de revert8Plus güvenlim iwin 8 ve üzerinde Windows 7 Vista teması uygulayan @Hesenoff044

RAM'i 4 o LTSC sorun etmesin ben nlite ile yapsam ne olur veya 22H2 kurup AtlasOS kursam.

Duyor musunuz beni.

Neden onu kurmanızı tavsiye etmem?
Resmi değil, gizli yazılım olabilir diye tavsiye etmiyorum. Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kuramıyorsan Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 veya Linux'un dağıltılım sürümleri kuramızı tavsiye ediyorum.

Üçüncü parti yazılım olan işletim sistemi kurmayın.

Neden onu kurmanızı tavsiye etmem?
Resmi değil, gizli yazılım olabilir diye tavsiye etmiyorum. Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kuramıyorsan Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 veya Linux'un dağıltılım sürümleri kuramızı tavsiye ediyorum.

Üçüncü parti yazılım olan işletim sistemi kurmayın.

LTSC kullandım zaten daha gecikmeli oluyor nednese ondan 7'ye döndüm.

Bunu diğer güçlü olanda yazıyor bahsetiğim değil. O 2. PC im.

Duyor musunuz beni.

Bir de revert8Plus güvenlim iwin 8 ve üzerinde Windows 7 Vista teması uygulayan @Hesenoff044
Kullanabilirsiniz fakat bunu yapmadan önce her ithimale karşı sistem geri yükleme noktasını oluşturun ki sorun çıkardığından sistemi geri yükleyebilirsiniz.

Kullanabilirsiniz fakat bunu yapmadan önce her ithimale karşı sistem geri yükleme noktasını oluşturun ki sorun çıkardığından sistemi geri yükleyebilirsiniz.

O ZMA'na snaal makineden denemeden gerçekte denemeyeceğiz ya da geri yüklmeme noktası oluşturup sorun olursa geri yükleyeceğiz diyorsun yani bu hatırlatma için teşekkürler.

zaman*

LTSC kullandım zaten daha gecikmeli oluyor nednese ondan 7'ye döndüm.

Bunu diğer güçlü olanda yazıyor bahsetiğim değil. O 2. PC im.
Senin güvenliğin için söylüyorum.LTSC sürünü daha gecikmeli derken açılış kapanış hızından mı bahsediyorsun?
Genelikle Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü hard diske kurulursa o zaman hard disk olduğun için açılış süresi 1 dakika açılıyor kapanış süresi ise 10-20 saniye arası kapanıyor.

O ZMA'na snaal makineden denemeden gerçekte denemeyeceğiz ya da geri yüklmeme noktası oluşturup sorun olursa geri yükleyeceğiz diyorsun yani bu hatırlatma için teşekkürler.

zaman*
Ben Windows ile iş yapmadan önce her ithimale karşı sistem geri yükleme noktasını oluşturup yapıyorum.

Senin güvenliğin için söylüyorum. LTSC sürünü daha gecikmeli derken açılış kapanış hızından mı bahsediyorsun?
Genelikle Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü hard diske kurulursa o zaman hard disk olduğun için açılış süresi 1 dakika açılıyor kapanış süresi ise 10-20 saniye arası kapanıyor.

Uygulama açıl ma kapanma sebebi ise sürümün iş için yapılmasından dolayı kendinin yüksek latencysi biraz daha kırparsanız bu sorun da gidebilir size tavsiye.

Uygulama açıl ma kapanma sebebi ise sürümün iş için yapılmasından dolayı kendinin yüksek latencysi biraz daha kırparsanız bu sorun da gidebilir size tavsiye.
Eski sistem olduğun için böyle sorunları yaşıyorsun.

Bakın yapacaksınızsa riske alıp tapmanız gerekiyor aksi takdirde sorun meydana gelse siz sorumlu olacaksınız ben değil. Bunun uyarısını yapayım.