Detaylar
Kim cevapladı?Peter Griffin 28
Çalışkan
Sisteminizden bahseder misiniz? Hali hazırda normal çalışıyorken birden yavaşlama olduysa Windows kaynaklı olma ihtimali düşük.
Peter Griffin 28
Çalışkan
Sisteminiz Windows 11'in akıcı çalışması için yeterli.RAM: 16 GB 3200MHz SSD: SanDisk SSD Plus 240GB GTX 1080 anakart: ASUS Prime A520M-K işlemci: AMD Ryzen 5 5500.
Crystal disk mark indirip SSD hızına bir bakın hocam.
HDD Sentinel indirip SMART sekmesini paylaşın.
TESİS TV
Uzman
Crystal disk infoda SSD sağlığım 83 ama HardDiskSentinel'de 100.Sisteminiz Windows 11'in akıcı çalışması için yeterli.
Crystal disk mark indirip SSD hızına bir bakın hocam.
HDD Sentinel indirip SMART sekmesini paylaşın.
Dosya Ekleri
oğuz sasi 124
Bilgin
O sağlığın çok bir önemi yok ona göre ssdnin sağlığını anlayamazsınız.Crystal disk infoda SSD sağlığım 83 ama HardDiskSentinel'de 100.
Peter Griffin 28
Çalışkan
SSD'niz problemsiz gibi.Crystal disk infoda SSD sağlığım 83 ama HardDiskSentinel'de 100.
Yakın zamanda korsan oyun vb. indirmiş miydiniz, arkada virüs çalışıyor olabilir. Antivirüs yazılımı indirip virüs taraması yaptırabilirsiniz.
Windows 10 yerine Windows 11 LTSC kurmanızı önerebilirim, sorununuz yüksek ihtimal çözülecek.
Bu arada nerelerde yavaşlık vardı açabilir misiniz?
TESİS TV
Uzman
SSD'niz problemsiz gibi.
Yakın zamanda korsan oyun vb. indirmiş miydiniz, arkada virüs çalışıyor olabilir. Antivirüs yazılımı indirip virüs taraması yaptırabilirsiniz.
Windows 10 yerine Windows 11 LTSC kurmanızı önerebilirim, sorununuz yüksek ihtimal çözülecek.
Bu arada nerelerde yavaşlık vardı açabilir misiniz?
Windows 11 de bazı menüleri açarken bekletiyor biraz Dosya Gezgini'ni açarken de bazı ikonların yüklenmesi sistemin yavaş açılması cracli bir oyun indirmemiştim virüs taramasını deneyeceğim isterseniz Windows 11'i ne zaman yüklediğimide paylaşabilirim.
TESİS TV
Uzman
Video ne yazık ki yükleyemiyorum 6MB'yi aşıyor şöyle anlatim ses menüsünü açmak için tıklıyorum bekletiyor biraz öyle açılıyor ayarlarda bir bölüme gireceğim tıklıyorum biraz bekliyor sonra açıyor ama en çok Windows'un açılma süresi uzadı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
The Witcher 3: Wild Hunt Remastered için PC sistem gereksinimleri yayınlandı!
- Alice Büşra Alçınar