DeltaX

Çalışkan
Merhaba başlıkta da yazdığı gibi bilgisayara Windows 11 indireceğim. iTunes yedeklemesi aldım, klasörün yerini biliyorum. Bunu USB belleğime atarsam ve Windows 11 yaptığımda geri yüklersem iPhone'uma yedeklenen dosyaları geri atabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da yazdığı gibi bilgisayara Windows 11 indireceğim. iTunes yedeklemesi aldım, klasörün yerini biliyorum. Bunu USB belleğime atarsam ve Windows 11 yaptığımda geri yüklersem iPhone'uma yedeklenen dosyaları geri atabilir miyim?
Evet, Windows 11 yükledikten sonra iTunes yedeğinizi USB bellekten geri yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek işlemi gerçekleştirebilirsiniz:

1. Windows 11 Yüklemesi: İlk olarak, bilgisayarınıza Windows 11'i yükleyin.

2. iTunes'u İndirin ve Kurun: Windows 11 yüklendikten sonra, Apple’ın resmi web sitesinden iTunes uygulamasını indirin ve kurun.

3. USB Belleği Bağlayın: USB belleğinizi bilgisayarınıza takın ve yedekleme dosyanızın bulunduğu klasöre erişin.

4. Yedekleme Dosyasını Bulun: USB belleğinizde, daha önce iTunes ile yaptığınız yedekleme dosyasını (genellikle .ipsw uzantılı) bulmanız gerekiyor.

5. Yedeklemeyi Geri Yükleyin:
- iTunes’u açın.
- iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın.
- iTunes’da iPhone simgesine tıklayın.
- "Yedekten Geri Yükle" seçeneğine tıklayın.
- USB belleğinizdeki yedekleme dosyasını seçin ve geri yükleme işlemini başlatın.

6. Tamamlanma: Geri yükleme işlemi tamamlandığında, iPhone'unuzdaki verileriniz yükleme dosyasındakiyle değiştirilecektir.

Tüm adımları doğru bir şekilde uyguladığınızda, yedeklediğiniz verileri iPhone'unuza geri yükleyebilirsiniz.