Detaylar
Kim cevapladı?SSD marka/model? Bir de hangi aşamada geliyor bu hata?
WD Blue SN5000 500 GB. SSD,deki partları siliyorum tek part bırakıp onu seçip kuruluma devam ediyorum, %77 civarlarında bu hatayı alıyorum. Bir kaç kez denedim fakat sonuç aynı. Rufus üzerinden de sizin birkaç gün önceki videonuzdaki ayarları yaptım. Acaba TPM ile alakalı bir şey mi ?SSD marka/model? Bir de hangi aşamada geliyor bu hata?
Edit: şimdi tekrar deneyince gördüm %77 oluyor sonra kişisel bilgisayarınız yeniden başlatılacak diyor tam o sırada bu hata geliyor.
Bir de oyunları vs. depolamak için kullandığım bir HDD var ve bölüm olarak 2mb sistem bölümü taşıyor ve silemiyorum belki ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
İso"yu tekrar yazdırıp dener misin?WD Blue SN5000 500 GB. SSD,deki partları siliyorum tek part bırakıp onu seçip kuruluma devam ediyorum, %77 civarlarında bu hatayı alıyorum. Bir kaç kez denedim fakat sonuç aynı. Rufus üzerinden de sizin birkaç gün önceki videonuzdaki ayarları yaptım. Acaba TPM ile alakalı bir şey mi ?
Eki Görüntüle 186505
Edit: şimdi tekrar deneyince gördüm %77 oluyor sonra kişisel bilgisayarınız yeniden başlatılacak diyor tam o sırada bu hata geliyor.
Bir de oyunları vs. depolamak için kullandığım bir HDD var ve bölüm olarak 2mb sistem bölümü taşıyor ve silemiyorum belki ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Denedim hatta USB değiştirip denedim bir gelişme olmadı.