Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

farukkosovali

Çalışkan
Windows 11 yüklü dizüstü PC var, 3 4 gündür saçma bir sorun yaşıyorum. Steam, Google Chrome hesaplarım PC kapatıp açınca çıkış yapıyor. Çözemedim, delirtti beni. Bu arada Chrome çerez temizleme kapalı, ayrıca Chrome ile alakası oldugunu düşünmüyorum çünkü Steam de çıkış yapmış oluyor ve bu arada Microsoft hesabım gayet açık, çevrimiçi olarak duruyor. Girişli yani anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki Google Chrome geçmişi hâlen okunabilir duruyor mu? Eğer hâlen okunabilir duruyorsa cihazında farklı bir donanıma geçiş gibi algılanmasına sebep olan bir hata olabilir gibime geldi. Bir ihtimalle temiz Windows kurulumu bu durumu çözebilir.

Geç yanıtladığım için özür dilerim. sorunu çözdüm ama alakası nedir anlamadım. Copilot ve 365'ten çıkış yapıp tamamen çıkınca hesaplar sabit kaldı ne alaka acaba, çok garip.
Peki Google Chrome geçmişi hâlen okunabilir duruyor mu? Eğer hâlen okunabilir duruyorsa cihazında farklı bir donanıma geçiş gibi algılanmasına sebep olan bir hata olabilir gibime geldi. Bir ihtimalle temiz Windows kurulumu bu durumu çözebilir.

Geç yanıtladığım için özür dilerim. sorunu çözdüm ama alakası nedir anlamadım. Copilot ve 365'ten çıkış yapıp tamamen çıkınca hesaplar sabit kaldı ne alaka acaba, çok garip.

Çözüm