Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selamlar. Akşam saatlerinden itibaren şu sorunu yaşıyorum. Arama kutusuna yazdığımda arayüz hatası olarak şöyle bir sorun oluyor. Uzun bir süre gelince sonuçlar çıkıyor veya Enter'a tıkladığımda ilk seçeneği açıyor. Explorer'ı yeniden başlattım, durum aynı. Ne yapabilirim?

1746224184312.webp

Çözüm
Selam. Akşam saatlerinden itibaren şu sorunu yaşıyorum. Arama kutusuna yazdığımda arayüz hatası olarak şöyle bir sorun oluyor. Uzun bir süre gelince sonuçlar çıkıyor veya Enter'a tıkladığımda ilk seçeneği açıyor. Explorer'ı yeniden başlattım, durum aynı. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 145358

Arama simgesini sadece büyüteç gözükecek şekilde değiştirmeyi filan denedin mi? Belki çözebilir.
Selam. Akşam saatlerinden itibaren şu sorunu yaşıyorum. Arama kutusuna yazdığımda arayüz hatası olarak şöyle bir sorun oluyor. Uzun bir süre gelince sonuçlar çıkıyor veya Enter'a tıkladığımda ilk seçeneği açıyor. Explorer'ı yeniden başlattım, durum aynı. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 145358

Arama simgesini sadece büyüteç gözükecek şekilde değiştirmeyi filan denedin mi? Belki çözebilir.

Çözüm