Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ya biliyorum bu olayı, ben de yaşamıştım. Win+R yapıp mmsys.cpl yaz ve çalıştır, açılan pencerede Sesler sekmesine geç. Oradaki ses düzeni seçeneği "Ses yok" olarak değişmiştir büyük ihtimalle, onu tekrar Windows varsayılan yapıp uygula de düzelir. Bir de ses düzeyi karıştırıcısından sistem seslerinin kısıp kısılmadığına bakabilirsin.
Ya biliyorum bu olayı, ben de yaşamıştım. Win+R yapıp mmsys.cpl yaz ve çalıştır, açılan pencerede Sesler sekmesine geç. Oradaki ses düzeni seçeneği "Ses yok" olarak değişmiştir büyük ihtimalle, onu tekrar Windows varsayılan yapıp uygula de düzelir. Bir de ses düzeyi karıştırıcısından sistem seslerinin kısıp kısılmadığına bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sfc /scannow komutunu denediniz mi?

Evet ama olmadı.

1784966141434.webp

Ya biliyorum bu olayı, ben de yaşamıştım. Win + r yapıp mmsys. CPL yaz ve çalıştır, açılan pencerede sesler sekmesine geç. Oradaki ses düzeni seçeneği ses yok olarak değişmiştir büyük ihtimalle, onu tekrar Windows varsayılan yapıp uygula de düzelir. Bir de ses düzeyi karıştırıcısından sistem Sesleri'nin kısıp kısılmadığına bakabilirsin.

Windows Varsayılanı'nda gözüküyor.
Kim kapattı bunu yahu?

1784966237257.webp