Yer
İstanbul
Sabahtan beri hem Rufus üzerinden hem de MCT ile 3 kez format attım ancak her seferinde kurulum ekranında Outlook hesabı oluşturmaya çalışırken hata almaktayım ve asla kuramamaktayım. Kurulumu gerçekleştirip oluşturayım diyorum tekrar bu cihazda oluşturulamamaktadır hatası veriyor. Sizce neden kaynaklı?

@Recep Baltaş buralardaysan yardımına ufak ihtiyacım var abi saygılar…

Son düzenleme:
Sabahtan beri hem Rufus üzerinden hem de MCT ile 3 kez format attım ancak her seferinde kurulum ekranında Outlook hesabı oluşturmaya çalışırken hata almaktayım ve asla kuramamaktayım. Kurulumu gerçekleştirip oluşturayım diyorum tekrar bu cihazda oluşturulamamaktadır hatası veriyor. Sizce neden kaynaklı?

@Recep Baltaş buralardaysan yardımına ufak ihtiyacım var abi saygılar…
- Öncelikle, Windows 11 kurulumunu gerçekleştirirken, "Bu cihazda oturum açılamıyor" mesajı aldığınızda bu genellikle internet bağlantısı veya hesap doğrulama sorunlarından kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- Kurulum esnasında cihazınızın internet bağlantısının aktif olduğundan emin olun. Kablolu bir bağlantı kullanıyorsanız, kablonun düzgün şekilde takılı olduğuna dikkat edin. Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, Wi-Fi ağını seçip şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun.

2. Hızlı Kurulum Seçeneklerini Kullanın:
- Windows 11 kurulumunu yaparken, "Hızlı Ayar" (Express Settings) seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bu seçenek, Microsoft hesabı ile ilişkili bazı adımları atlayarak kurulumunuzu hızlandırabilir.

3. Yerel Kullanıcı Hesabı Oluşturun:
- Eğer Microsoft hesabı ile oturum açma işlemi yapamıyorsanız, alternatif olarak yerel bir kullanıcı hesabı oluşturmayı deneyin. Kurulum ekranında "Hesap oluştur" seçeneğini seçerek "Yerel Hesap" seçeneğine yönlendiren birkaç adımı takip edin.

4. Kurulumu Çizgi Modda Gerçekleştirin:
- Eğer hala sorun yaşıyorsanız, kurulum medyasını oluşturduğunuz USB sürücüsünü başka bir bilgisayarda denemek iyi bir fikirdir. Böylelikle, sorunun kaynaklandığı yerin bilgisayarınız mı yoksa oyunun yapılandırması mı olduğunu belirleyebilirsiniz.

5. BIOS/UEFI Güncellemesi:
- Anakartınızın BIOS/UEFI güncellemesini kontrol edin. Güncel olmayan BIOS sürümleri bazı sorunlara neden olabilir. Bunun için üreticinin web sitesinden en son sürümü indirip kurabilirsiniz.

6. Windows 11 Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın Windows 11'i çalıştırmak için gereken minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun.

7. Başka Bir Yazılım Kullanmayı Deneyin:
- Windows 11'i yüklemek için kullandığınız Rufus veya MCT dışındaki yazılımlar (örn. balenaEtcher gibi) ile kurulum medyası oluşturmayı deneyin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç duyabiliriz. Özellikle bilgisayarınızın teknik detaylarını (tanıtım, model, işlemci, ram vb.) belirtirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.