Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Bu hatanın kaynağı, genelde Insider kanalına katıldığınız Microsoft hesabının kilitlenmesi ile ilgilidir. Çözmek için tarayıcı da bu adrese gidin:

Burada Insider'a katıldığınız Microsoft hesabı ile oturum açın. Açtıktan sonra karşınıza muhtemelen bu ekran gelir:

1744913434883.webp

Bu hata, hesabınızın engellendiğini veya kapatıldığını içermez. Hesabınızda telefon numarası ile doğrulama, kurtarma e-postası veya telefon numarası eklemediğinizde hesabınız kilitlenir.

Burada ileri diyerek sizden istediği şeyleri yapacaksınız. Telefon numaranıza kod gönderecek. Sonra kurtarma e-postası ve telefon numarası ekleyip kod ile doğrulayacaksınız. İşlemler bittikten sonra Windows Update'i tekrardan açın ve güncellemeyi yapın.

Ben bu sayede sorunu çözdüm. Umarım sizin de işinize yarar :)

Son düzenleme:
Bu hatanın kaynağı, genelde Insider kanalına katıldığınız Microsoft hesabının kilitlenmesi ile ilgilidir. Çözmek için tarayıcı da bu adrese gidin:

Burada Insider'a katıldığınız Microsoft hesabı ile oturum açın. Açtıktan sonra karşınıza muhtemelen bu ekran gelir:

Eki Görüntüle 141458

Bu hata, hesabınızın engellendiğini veya kapatıldığını içermez. Hesabınızda telefon numarası ile doğrulama, kurtarma e-postası veya telefon numarası eklemediğinizde hesabınız kilitlenir.

Burada ileri diyerek sizden istediği şeyleri yapacaksınız. Telefon numaranıza kod gönderecek. Sonra kurtarma e-postası ve telefon numarası ekleyip kod ile doğrulayacaksınız. İşlemler bittikten sonra Windows Update'i tekrardan açın ve güncellemeyi yapın.

Ben bu sayede sorunu çözdüm. Umarım sizin de işinize yarar :)
Windows 11'de Insider güncellemesi yüklenmezse, sorun genellikle kullandığınız Microsoft hesabıyla ilgilidir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. Microsoft Hesabına Giriş Yapın:
- Tarayıcınızı açın ve account.live.com adresine gidin.
- Insider programına katıldığınız Microsoft hesabınızla oturum açın.

2. Hesap Durumunu Kontrol Edin:
- Giriş yaptıktan sonra, hesabınızı kontrol edin. Eğer kilitlenme ile ilgili bir uyarı alıyorsanız, bu ekrana gelen talimatları izleyin.

3. Doğrulama ve Kurtarma Bilgileri Ekleme:
- Hesabınızda telefon numarası veya kurtarma e-postası eklemeniz gerekiyorsa, "İleri" butonuna tıklayın.
- Telefon numaranıza bir doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kodu alarak, hesabınızda gerekli bilgileri ekleyin ve doğrulayın.

4. Windows Update'i Yeniden Kontrol Edin:
- Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra, Windows Update ayarlarınızı tekrar kontrol edin ve güncellemeleri yapmayı deneyin.

5. Güncellemeyi Tamamlayın:
- Eğer tüm adımları uyguladıktan sonra hâlâ güncelleme almazsanız, sisteminizi ve ağ bağlantınızı kontrol ederek yeniden güncellemeleri denemelisiniz.

Bu adımlar, genellikle Insider güncellemeleriyle yaşanan sorunları çözmekte işe yarar. Sorununuzun bu adımlarla çözülmesini umarım!