Alex Mason

Yetkin

Bu videoda Recep Baltaş, Windows 11 kullanmış ama benim işletim sistemim Windows 10. Bu taktiği Windows 10'da nasıl yapabilirim, adım adım anlatır mısınız?

1764504128325.webp

CMD ile çalıştırmam gerektiğini söylüyor. Nasıl yapacağımı adım adım anlatır mısınız? @Recep Baltaş.

Nerede takıldığınızı söyler misiniz? Yazılı sürümü burada mevcut:

1764504715333.webp

Bu dosyayı terminalde açamıyorum çünkü windows 10 kullanıyorum.

Nerede takıldığınızı söyler misiniz? Yazılı sürümü burada mevcut:

Mesela dosyaya çift tıklıyorum. CMD ile çalıştırmam gerektiğini söylüyor. CMD'nin nasıl kullanılacağını bilmiyorum Windows 10'da burada takıldım.

Windows 10 da sanırım terminalde aç yok.

Son düzenleme:
Bu dosyayı terminalde açamıyorum çünkü windows 10 kullanıyorum.
Windows 10 için Terminal mevcut:

CMD'nin nasıl kullanılacağını bilmiyorum Windows 10'da burada takıldım.

• Başlat > CMD > Sağ tık > Yönetici olarak çalıştır.
  • cd klasör konumu > Enter
Devamı videoda ya da makaledeki gibi.

Windows 10 için Terminal mevcut:

• Başlat > CMD > Sağ tık > Yönetici olarak çalıştır.
  • cd klasör konumu > Enter
Devamı videoda ya da makaledeki gibi.
1764505546704.webp

Boş yere tıklayınca "terminalde aç" diye bir şey yok.

1764505546704.webp

Boş yere tıklayınca "terminalde aç" diye bir şey yok.
1764505698057.webp

Bilgisayar yazılımından pek anlamam. Kusura bakmayın darlıyorum. Ama wgcf dosyasını kopyalayıp terminale yapıştırdığımda bunlar çıkıyor.

Tamam hallettim. Windows 10 olduğu için ve videoda Windows 11 kullanıldığı için kafam karıştı. Teşekkürler yine de.

Peki bir sorum olacak bilgisayarı her açtığımda VPN'i kendim manuel mi açmalıyım? @Recep Baltaş

1764509592902.webp

İlk başta halletmiştim. Terminali indirdim. Wcgf dosyasını kopyalayıp terminalde hallettim sonra videodakileri yaptım. İlk başta Discord açıldı sonra bilgisayarı kapatıp açtım. Bu sefer videoda gösterdiğiniz wiresock VPN ayarlarını da yaptım fakat Discord “checkhing for updates” yazıyor. Bilgisayarı yeniden açtığımda. Wiresock VPN ayarları sıfırlanıyor. Discord'da bahsettiğim gibi “checkhing for updates” yazıyor. @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bir sorum olacak bilgisayarı her açtığımda VPN'i kendim manuel mi açmalıyım? @Recep Baltaş
Bu sorduğun sorunun cevabı makalede mevcut. Makaleyi okudun mu acaba? Ayrıca videoda da anlattım bu kısmı.

Ayrıca paylaştığın komuta baktığımda kodun sonuna hiçbir ibare eklemediğini görüyorum. Bu aşamada ne videoyu izledin ne de makaleyi okudun. Tamamen armut piş ağzıma düş istiyorsun diye düşünüyorum.

Bunu indirip kullan:

Bu sorduğun sorunun cevabı makalede mevcut. Makaleyi okudun mu acaba? Ayrıca videoda da anlattım bu kısmı.

Ayrıca paylaştığın komuta baktığımda kodun sonuna hiçbir ibare eklemediğini görüyorum. Bu aşamada ne videoyu izledin ne de makaleyi okudun. Tamamen armut piş ağzıma düş istiyorsun diye düşünüyorum.

Bunu indirip kullan:

Her şey halletmiştim başlangıçta. Discord çalıştı ama bilgisayarı kapatıp açtığımda wiresock ayarları otomatikmen sıfırlanıyor. Discord da açılmıyor.

Bunu indirip kullan:

Acelem vardı. Hemen halletmek istedim. Büyük bir ihtimalle bir yerde dikkatim dağıldı.

Son düzenleyen: Moderatör: