Gösh

Çalışkan
Merhaba. Windows bilgisayarımı dün Windows 11'e formatladım ama nedense mouse özellikle sekmeler arası geçiş yaparken DPI'yı düşüyor, buzun üstünde sürüklüyormuş gibi ya da sakız yapışmış gibi hareket ediyor. Bir anda hızla fırlıyor tekrar. Tam tarif edememiş olabilirim belki, bilgisi olan biri vardır. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
onları kontrol ettim dediğiniz gibi zaten.

Bariz olarak farkettiğim bloody yazılımının üzerinde gezinirken ve brave tarayıcısı üzerinde daha stabil şekilde bu sorunu yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 60
Bende de aynı sorun var. Bugün Windows 11'e geçtim. Acaba bir DPI falan mı arttı dedim. Windows kaynaklı bir olay muhtemelen daha akıcı geliyor bize.

Bende de aynı sorun var. Bugün Windows 11'e geçtim. Acaba bir DPI falan mı arttı dedim. Windows kaynaklı bir olay muhtemelen daha akıcı geliyor bize.

Benim için tam tersi ben 1600 DPI kullanıyorum yavaşlıyor hissiyatı var ama devamlı olan bir şey de değil sadece Brave geçince ve mouse uygulamasında yaşıyorum ya da en çok hissettiren orası.

Windows'un fare ayarlarından hızı 9 yaptım ben. Düzeldi gibi hissediyorum.

Ben zaten 11'de kullanıyorum DPI 1600. birkaç bir şey kurcaladık arkadaş ile sanırım düzelme var ara ara yapsada bakalım yeni güncelleme geldi belki bunlada düzelir.

Benim için tam tersi ben 1600 DPI kullanıyorum yavaşlıyor hissiyatı var ama devamlı olan bir şey de değil sadece Brave geçince ve mouse uygulamasında yaşıyorum ya da en çok hissettiren orası.
Bu arada o an onlarda yaşıyormuşum sonra bir resim dosyası açmaya çalışırkende yaşadım.