Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İnternetten bir yazı fontu indirdim. Onu değiştirmek istiyorum.
Senin Türkçe A0 galiba. Onunla demek istedin diye varsayıyorum.

İstediğin gibi emir kipinde çeviriyorum:
  1. Kullanmak istediğin yazı tipinin tam adını seç ve not al. Bu yazı tipinin sisteminde yüklü olduğundan emin ol. Yüklü yazı tiplerini Ayarlar > Kişiselleştirme > Yazı Tipleri yoluyla kontrol et.
  2. Bir Kayıt Defteri (.reg) dosyası oluştur ve varsayılan “Segoe UI” yazı tipini seçtiğin yazı tipiyle değiştir. Bunun için şu kayıt defteri yolundaki FontSubstitutes bölümünü düzenle (Burada örnek Arial fontu).

Kod:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
    "Segoe UI"="Arial"
  3. Oluşturduğun .reg dosyasını çift tıkla ve onaylayarak Kayıt Defteri’ne uygula.
  4. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişikliklerin etkinleşmesini sağla.
Not: Bu değişiklik başlıklar, menüler, Dosya Gezgini gibi sistem yazı tiplerini etkiler; ancak Ayarlar veya Başlat menüsü gibi modern arayüzlerde etkili olmayabilir.

Gerekirse, yedeklediğin .reg dosyasını uygulayarak Segoe UI varsayılan yazı tipine geri dön.
Fontun kendisini mi değiştirmek istiyorsun yoksa başka font eklemek mi?

Sorularıma cevap alamıyorum diyorsun ama soru sormayı da pek biliyor gibi değilsin. Yani sen kendi soruna emek harcamazsan insanlar neden sana yardım etmeye zaman harcasın?

Fontun kendisini mi değiştirmek istiyorsun yoksa başka font eklemek mi?

Sorularıma cevap alamıyorum diyorsun ama soru sormayı da pek biliyor gibi değilsin. Yani sen kendi soruna emek harcamazsan insanlar neden sana yardım etmeye zaman harcasın?

Hocam hani Windows'un varsayılan fontu var ya. Onu değiştirmek istiyorum. İnternetten bir yazı fontu indirdim. Onu değiştirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten bir yazı fontu indirdim. Onu değiştirmek istiyorum.
Senin Türkçe A0 galiba. Onunla demek istedin diye varsayıyorum.

1. Kullanmak istediğin yazı tipinin tam adını seç ve not al. Bu yazı tipinin sisteminde yüklü olduğundan emin ol. Yüklü yazı tiplerini Ayarlar > Kişiselleştirme > Yazı Tipleri yoluyla kontrol et.
  2. Bir Kayıt Defteri (.reg) dosyası oluştur ve varsayılan “Segoe UI” yazı tipini seçtiğin yazı tipiyle değiştir. Bunun için şu kayıt defteri yolundaki FontSubstitutes bölümünü düzenle (Burada örnek Arial fontu).

Kod:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
    "Segoe UI"="Arial"
  3. Oluşturduğun .reg dosyasını çift tıkla ve onaylayarak Kayıt Defteri’ne uygula.
Not: Bu değişiklik başlıklar, menüler, Dosya Gezgini gibi sistem yazı tiplerini etkiler; ancak Ayarlar veya Başlat menüsü gibi modern arayüzlerde etkili olmayabilir.

Gerekirse, yedeklediğin .reg dosyasını uygulayarak Segoe UI varsayılan yazı tipine geri dön.

Çözüm
Senin Türkçe A0 galiba. onunla demek istedin diye varsayıyorum.

1. Kullanmak istediğin yazı tipinin tam adını seç ve not al. Bu yazı tipinin sisteminde yüklü olduğundan emin ol. Yüklü yazı tiplerini ayarlar > kişiselleştirme > yazı tipleri yoluyla kontrol et.
  2. Bir kayıt defteri (.reg) dosyası oluştur ve varsayılan “segoe uı” yazı tipini seçtiğin yazı tipiyle değiştir. Bunun için şu kayıt defteri yolundaki fontsubstitutes bölümünü düzenle (burada örnek arial fontu).

Kod:
    "Segoe UI"="Arial"
  3. Oluşturduğun. Reg dosyasını çift tıkla ve onaylayarak kayıt defteri'ne uygula.
Not: Bu değişiklik başlıklar, menüler, Dosya Gezgini gibi sistem yazı tiplerini etkiler; ancak ayarlar veya başlat menüsü gibi modern arayüzlerde etkili olmayabilir.

Gerekirse, yedeklediğin. Reg dosyasını uygulayarak segoe UI varsayılan yazı tipine geri dön.
Teşekkürler hocam. İyi sosyaller.