Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cleanris

Uzman
Merhaba, format atacağım ve Windows 10'da olduğu gibi sadece C: ve D: Disklerim yok, karmakarışık bir sürü disk gözüküyor. Hangi diskleri silmeliyim? Ben hiçbir zaman disk silmiyordum, Windows 10 formatı atarken sürekli C: ve D: diskini biçimlendiriyordum ve ardından C: diskimi seçip ilerliyordum. Windows 11'de ne yapmalıyım? Bir sürü disk var ve hangisini biçimlendireceğim veya sileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer temsili bir resim ile cevap bekliyorsanız pek mümkün değil hocam. Telefonunuzla bilgisayar ekranının fotoğrafını çekip telefondan yollasanız olmaz mı?

YouTube'da karşıma nasıl yapılacağı ile alakalı bir video çıktı ve onu izleyerek yaptım. Resimleri dediğiniz gibi telefondan gönderebilirdim fakat telefonumun iç camı kırıldığı için tamire bıraktım. Ekstradan bir cihazım da olmadığı için temsili resimler ile ilerlemek zorunda kaldım. Sorunum çözülmüş oldu, daha önceden görseydim eğer videoyu konuyu dahi açmama gerek kalmayacaktı. Teşekkür ederim hepinize.