Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darkweb

Uzman
IMG_0165.webp

@Recep Baltaş abi uzun bir süredir bu hatayı almaktayım. Düzelir diye üzerine düşmedim ama devam etmekte. Sebebini bulamadım yardımcı olabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 123382

@Recep Baltaş abi uzun bir süredir bu hatayı almaktayım. Düzelir diye üzerine düşmedim ama devam etmekte. Sebebini bulamadım yardımcı olabilir misin?
En son güncellemeleri hazır olduğunda alın yazan ayarı pasif hale getirin ve aşağıdan güncelleştirmeleri duraklat kısmından güncellmeleri duraklatıp PC'yi yeniden başlatın. Aaçıldıktan sonra güncellemelere tekrar girerek üstte bulunan "güncelleştirmeleri denetle" ile güncelleme kontrolünü manuel olarak başlatın. (Pasif hale getirdiğiniz ayarı sonra tekrar aktif edebilirsiniz.)

Çoğu zaman sadece duraklatıp başlatmak bile çözüm oluyor ama olmaz ise güncelleştirme geçmişini temizlemek veya DISM ile onarmak gerekebilir.
Yerleşik sorun giderici:

Ekran görüntüsü 2025-02-11 083449.webp
Eki Görüntüle 123382

En son güncellemeleri hazır olduğunda alın yazan ayarı pasif hale getirin ve aşağıdan güncelleştirmeleri duraklat kısmından güncellmeleri duraklatıp PC'yi yeniden başlatın. Aaçıldıktan sonra güncellemelere tekrar girerek üstte bulunan "güncelleştirmeleri denetle" ile güncelleme kontrolünü manuel olarak başlatın. (Pasif hale getirdiğiniz ayarı sonra tekrar aktif edebilirsiniz.)

Çoğu zaman sadece duraklatıp başlatmak bile çözüm oluyor ama olmaz ise güncelleştirme geçmişini temizlemek veya DISM ile onarmak gerekebilir.
Yerleşik sorun giderici:

Ekran görüntüsü 2025-02-11 083449.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En son güncellemeleri hazır olduğunda alın yazan ayarı pasif hale getirin ve aşağıdan güncelleştirmeleri duraklat kısmından güncellmeleri duraklatıp PC'yi yeniden başlatın. Aaçıldıktan sonra güncellemelere tekrar girerek üstte bulunan "güncelleştirmeleri denetle" ile güncelleme kontrolünü manuel olarak başlatın. ( pasif hale getirdiğiniz ayarı sonra tekrar aktif edebilirsiniz.)
Yerleşik sorun giderici:
Eki Görüntüle 123385

Sağ olun akşam dediklerinizi uygulayıp bilgi vereceğim.

Eki Görüntüle 123382

Hocam bu normal bir durum diskinizde yer yoksa ya da herhangi bir internet hatasından dolayı bunu yapmış olabilir bilgisayarı kapayıp açarak 1 daha deneyin olacaktır. Microsoft Update Catalog olmaz ise bu linkten güncellemenin kodunu yazarak elle kurabilirsiniz.