@Recep Baltaş abi uzun bir süredir bu hatayı almaktayım. Düzelir diye üzerine düşmedim ama devam etmekte. Sebebini bulamadım yardımcı olabilir misin?
Son düzenleyen: Moderatör:
En son güncellemeleri hazır olduğunda alın yazan ayarı pasif hale getirin ve aşağıdan güncelleştirmeleri duraklat kısmından güncellmeleri duraklatıp PC'yi yeniden başlatın. Aaçıldıktan sonra güncellemelere tekrar girerek üstte bulunan "güncelleştirmeleri denetle" ile güncelleme kontrolünü manuel olarak başlatın. (Pasif hale getirdiğiniz ayarı sonra tekrar aktif edebilirsiniz.)Eki Görüntüle 123382
@Recep Baltaş abi uzun bir süredir bu hatayı almaktayım. Düzelir diye üzerine düşmedim ama devam etmekte. Sebebini bulamadım yardımcı olabilir misin?
En son güncellemeleri hazır olduğunda alın yazan ayarı pasif hale getirin ve aşağıdan güncelleştirmeleri duraklat kısmından güncellmeleri duraklatıp PC'yi yeniden başlatın. Aaçıldıktan sonra güncellemelere tekrar girerek üstte bulunan "güncelleştirmeleri denetle" ile güncelleme kontrolünü manuel olarak başlatın. (Pasif hale getirdiğiniz ayarı sonra tekrar aktif edebilirsiniz.)Eki Görüntüle 123382
En son güncellemeleri hazır olduğunda alın yazan ayarı pasif hale getirin ve aşağıdan güncelleştirmeleri duraklat kısmından güncellmeleri duraklatıp PC'yi yeniden başlatın. Aaçıldıktan sonra güncellemelere tekrar girerek üstte bulunan "güncelleştirmeleri denetle" ile güncelleme kontrolünü manuel olarak başlatın. ( pasif hale getirdiğiniz ayarı sonra tekrar aktif edebilirsiniz.)
Çoğu zaman sadece duraklatıp başlatmak bile çözüm oluyor ama olmaz ise güncelleştirme geçmişini temizlemek veya DISM ile onarmak gerekebilir.
Yerleşik sorun giderici:
Eki Görüntüle 123385
Eki Görüntüle 123382