Crystal

Uzman
Yer
Kahramanmaraş
Efendim, merhabalar.

Bundan birkaç gün önce, tahminen 4-5 gün kadar önce, Windows 11'de ayarları kurcalarken bir ayarı açmıştım ve yan monitörümdeki görev çubuğunda, tıpkı ana monitördeki gibi internet bağlantı durumu simgesi, hoparlör simgesi ve OneDrive bulut logosu vesaire her iki monitörde de sağ altta görünmeye başladı.

O ayarı gereksiz olduğu düşüncesiyle kapatmıştım ancak bugün lazım oldu ve açmak için ayarlara girdiğimde o seçeneği 4 saat aradım, yine de bulamadım. Tabiri caizse şizofren olabileceğimden şüphe etmeye başladım.

O ayarı bilen varsa ve nasıl açılacağını anlatabilirse çok müteşekkir olurum. İnternette araştırmama rağmen sonuçsuz kaldım. Teşekkür ederim.

Ekranı genişlet dersen gözükmeyebilir. Ekranı yinele demen lazım. Alternatif olarak windhawk + taskbar multi‑tray mod kullanabilirsiniz.

Çok değerli önerileriniz için teşekkür ederim Recep hocam. Çözümden bağımsız olarak izninizle bir soru sormak istiyorum; ben sanki bu ayarı "genişlet" modunda herhangi bir mod olmadan yaptığımı hatırlıyor gibiyim. Yakın bir zamanda Windows 11'e böyle bir güncelleme gelmiş miydi? Yoksa ben öyle olduğunu mu zannediyorum?

Ana ekran olarak seçtiğiniz monitörde gözükür sadece maalesef. Windhawk uygulaması ile görünür yapabilirsiniz.

Son düzenleme: