Evde 2 PC oldugundan uzaktakine yetmiyor. Kendi PC'min Max 50 Mbps kullanmasini nasıl saglayabilirim? Her uygulama icin sadece 50 Mbps alsin istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyecegim hocam tesekkurler. Nasil kullaniliyor indirip kurdum ne yapmam gerek?
NetBalancer yerel bir ağ kontrol programı. Yani çokça kullandığınız programlara el ile değer girerek en fazla ne kadar internet harcayabileceğini limitlendirebilirsiniz. Bütün uygulamaları 50mbps ile limitlendirdiğinizde ağınızdaki diğer cihaza da internet kalmış olur. Fakat ben ZyXEL modem kullanıyorum ve arayüzden istediğim cihaza, istediğim Wi-Fi ağına internet hızı atayabiliyorum. Modem panelinizde onu da araştırabilirsiniz.Deneyecegim hocam tesekkurler. Nasil kullaniliyor indirip kurdum ne yapmam gerek?
NetBalancer yerel bir ağ kontrol programı. Yani çokça kullandığınız programlara el ile değer girerek en fazla ne kadar internet harcayabileceğini limitlendirebilirsiniz. Bütün uygulamaları 50Mbps ile limitlendirdiğinizde ağınızdaki diğer cihaza da internet kalmış olur. Fakat ben ZyXEL modem kullanıyorum ve arayüzden istediğim cihaza, istediğim Wi-Fi ağına internet hızı atayabiliyorum. Modem panelinizde onu da araştırabilirsiniz.